Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, ‘Biz vatandaşlarımızın gönüllerinde yer edeceğiz’

SİYASET 15.01.2019 - 21:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, ‘Biz vatandaşlarımızın gönüllerinde yer edeceğiz’

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine 75 gün kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı güne AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle başkanları ile 15 Temmuz Mahallesindeki seçim ofisinde kahvaltı yaparak başladı. Burada AK Parti mahalle kadın temsilcilerine hitap eden Arı, “ 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız. Biz gönülleri fetih etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda gönüllere gireceğiz. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.   Arı, ‘Nevşehir’de yeni istihdam sahaları için çalışacağız’   AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı daha sonra ise Organize Sanayi Bölgesinde ziyaretlerde bulundu. Burada işadamlarını ziyaret eden Arı, “Organize sanayi bölgemizin daha da ileriye gitmesi adına, marka şehre yakışır bir şekilde olup da yeni istihdam sahaları açılması için hep beraber bu yükü omuzlayacağız” şeklinde konuştu.  
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine 75 gün kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı güne AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle başkanları ile 15 Temmuz Mahallesindeki seçim ofisinde kahvaltı yaparak başladı. Burada AK Parti mahalle kadın temsilcilerine hitap eden Arı, “ 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız. Biz gönülleri fetih etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda gönüllere gireceğiz. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.

 

Arı, ‘Nevşehir’de yeni istihdam sahaları için çalışacağız’

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı daha sonra ise Organize Sanayi Bölgesinde ziyaretlerde bulundu. Burada işadamlarını ziyaret eden Arı, “Organize sanayi bölgemizin daha da ileriye gitmesi adına, marka şehre yakışır bir şekilde olup da yeni istihdam sahaları açılması için hep beraber bu yükü omuzlayacağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.