Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

SİYASET 09.01.2019 - 08:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarına hız vermeden devam etti.
Rasim Arı çalışmalar çerçevesinde şehir merkezinde yer alan tahtalı dükkanlarını gezerek esnafla bir araya geldi. Şehir Meydanı projesi nedeniyle esnafın kafasında soru işaretleri yaratan konulara açıklık getirdi ve endişeleri giderme imkanı buldu. Arı yaptığı açıklamada, "Bizler hayallerimizi hayata geçirme imkanı bulursak bu şehiri marka şehir haline getirirken hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz" şeklinde konuştu. Arı diğer ziyaretini engelli bir vatandaşın evine gerçekleştirdi. Bu ziyareti esnasında  bir tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşın ihtiyacını karşılamak adına kendisine teslim etti. Arı bir sonraki ziyaretini Bims fabrikalarına gerçekleştirdi. Bims fabrikalarında işçilerle bir araya gelen onlarla muhabbet eden ve iş makineleri kullanan Arı işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Rasim Arı programı çerçevesinde Meterisliler taraftar grubu ile de buluştu. Nevşehir Belediye Spor'un durumu ve taraftarların takımdan beklentileri üzerine sohbetlerin gerçekleştiği buluşmada Arı, Nevşehir Belediyespor'un gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ve bu şehrin takımının daha iyi yerleri hak ettiğini dile getirdi. Arı son ziyaretini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünivertesine gerçekleştirdi. Öğrencilerin final haftasında olması sebebiyle kütüphanede ders çalışan öğrencilere kek ve meyve suyu dağıtan Arı öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.   
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarına hız vermeden devam etti.

Rasim Arı çalışmalar çerçevesinde şehir merkezinde yer alan tahtalı dükkanlarını gezerek esnafla bir araya geldi. Şehir Meydanı projesi nedeniyle esnafın kafasında soru işaretleri yaratan konulara açıklık getirdi ve endişeleri giderme imkanı buldu. Arı yaptığı açıklamada, "Bizler hayallerimizi hayata geçirme imkanı bulursak bu şehiri marka şehir haline getirirken hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
Arı diğer ziyaretini engelli bir vatandaşın evine gerçekleştirdi. Bu ziyareti esnasında  bir tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşın ihtiyacını karşılamak adına kendisine teslim etti.
Arı bir sonraki ziyaretini Bims fabrikalarına gerçekleştirdi. Bims fabrikalarında işçilerle bir araya gelen onlarla muhabbet eden ve iş makineleri kullanan Arı işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.


Rasim Arı programı çerçevesinde Meterisliler taraftar grubu ile de buluştu. Nevşehir Belediye Spor'un durumu ve taraftarların takımdan beklentileri üzerine sohbetlerin gerçekleştiği buluşmada Arı, Nevşehir Belediyespor'un gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ve bu şehrin takımının daha iyi yerleri hak ettiğini dile getirdi.


Arı son ziyaretini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünivertesine gerçekleştirdi. Öğrencilerin final haftasında olması sebebiyle kütüphanede ders çalışan öğrencilere kek ve meyve suyu dağıtan Arı öğrencilere sınavlarında başarılar diledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.