MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, esnafları ziyaret ederek kandillerini kutladı

NEVŞEHİR 28.10.2020 - 19:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arı, esnafları ziyaret ederek kandillerini kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, akşam saatlerinde işyerlerinde ziyaret ettiği esnafların Mevlit Kandillerini kutladı.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde başkan yardımcıları ile birlikte akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerindeki Gülbahçe’de incelemelerde bulundu.   Belediye ekiplerinin park içerisinde gerçekleştirdiği peyzaj çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Arı daha sonra cadde üzerindeki esnafları işyerlerinde ziyaret etti.   Esnafların ve vatandaşların Mevlid Kandillerini tebrik eden Başkan Arı, bu gecenin birlik, beraberlik ve kardeşliğin artmasına vesile olmasını temenni etti.   Arı: “Güzel ahlakın, erdemin ve merhametin timsali Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif ettiği günün tüm İslam âleminin barışı ve huzuruna vesile olmasını diliyor, Rabbimden, bu mübarek gece vesilesiyle, İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini niyaz ediyorum” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, akşam saatlerinde işyerlerinde ziyaret ettiği esnafların Mevlit Kandillerini kutladı.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde başkan yardımcıları ile birlikte akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerindeki Gülbahçe’de incelemelerde bulundu.

 

Belediye ekiplerinin park içerisinde gerçekleştirdiği peyzaj çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Arı daha sonra cadde üzerindeki esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

 

Esnafların ve vatandaşların Mevlid Kandillerini tebrik eden Başkan Arı, bu gecenin birlik, beraberlik ve kardeşliğin artmasına vesile olmasını temenni etti.

 

Arı: “Güzel ahlakın, erdemin ve merhametin timsali Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif ettiği günün tüm İslam âleminin barışı ve huzuruna vesile olmasını diliyor, Rabbimden, bu mübarek gece vesilesiyle, İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.