MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, Gazi Stadı ve Nevşehir Belediyespor Nar tesislerinde incelemelerde bulundu

SPOR 05.01.2020 - 18:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arı, Gazi Stadı ve Nevşehir Belediyespor Nar tesislerinde incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor’un kendi evindeki müsabakalarını oynadığı Gazi Stadı ve kulübün Nar Tesislerinde incelemelerde bulundu.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir ve kulüp yöneticileri ile birlikte ilk olarak Gazi Stadı’nı gezdi.   Stat içerisindeki tribünlerde, soyunma odaları ve saha zeminin de gerçekleştirilen iyileştirme ve yeni kapalı tribün yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Arı, çalışmaların TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden kulübün ilk iç saha maçına kadar tamamlanması talimatını verdi.   Daha sonra beraberindekiler ile birlikte Nar Tesislerine geçen Arı, burada da tesis içerisinde yapılan çalışmaları inceledi. Tesis içerisindeki yenileme çalışmalarına ilişkin Kulüp Başkanı Esat Özaltın ile görüşerek bilgiler alan Arı, Nevşehir Belediyespor’un gerek iç saha maçlarını oynadığı stadının gerekse kendi tesislerinin daha modern bir hale getirilmesi için çaba gösterdiklerini vurguladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor’un kendi evindeki müsabakalarını oynadığı Gazi Stadı ve kulübün Nar Tesislerinde incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir ve kulüp yöneticileri ile birlikte ilk olarak Gazi Stadı’nı gezdi.

 

Stat içerisindeki tribünlerde, soyunma odaları ve saha zeminin de gerçekleştirilen iyileştirme ve yeni kapalı tribün yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Arı, çalışmaların TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden kulübün ilk iç saha maçına kadar tamamlanması talimatını verdi.

 

Daha sonra beraberindekiler ile birlikte Nar Tesislerine geçen Arı, burada da tesis içerisinde yapılan çalışmaları inceledi. Tesis içerisindeki yenileme çalışmalarına ilişkin Kulüp Başkanı Esat Özaltın ile görüşerek bilgiler alan Arı, Nevşehir Belediyespor’un gerek iç saha maçlarını oynadığı stadının gerekse kendi tesislerinin daha modern bir hale getirilmesi için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.