Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, gece gündüz demeden çalışıyor

SİYASET 19.01.2019 - 23:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, gece gündüz demeden çalışıyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempo ile devam ediyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempo ile devam ediyor. Vatandaşlardan teveccüh gören AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı H. Rasim Uzer Camii'nde kıldığı öğle namazı sonrasında Avanos kavşağında yer alan Millet Kıraathanesi'ni ziyaret etti. Burada gençlerle ve vatandaşlarla sohbet eden Arı ardından Ürgüp yolunda bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret etti. Rasim Arı'ya gören esnaflar yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirirken sorunların çözümü konusunda söz aldılar. Esnaflar, “Sizi yakından takip ediyoruz ve destekliyoruz. Bugüne kadar çözülemeyen sıkıntılarımızın sizin döneminizde çözüleceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu. Arı akşam programında ev ziyaretleri gerçekleştirirken vatandaşlarla evlerinde sohbet etti çay muhabbetlerine ortak oldu. Arı ev ziyaretlerinin ardından Seher Atıcılık ve Avcılık Spor Derneği'nde atıcılarla bir araya gelirken onların sorun ve taleplerini dinledi ve çeşitli notlar aldı.  
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempo ile devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempo ile devam ediyor.


Vatandaşlardan teveccüh gören AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı H. Rasim Uzer Camii'nde kıldığı öğle namazı sonrasında Avanos kavşağında yer alan Millet Kıraathanesi'ni ziyaret etti. Burada gençlerle ve vatandaşlarla sohbet eden Arı ardından Ürgüp yolunda bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret etti. Rasim Arı'ya gören esnaflar yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirirken sorunların çözümü konusunda söz aldılar. Esnaflar, “Sizi yakından takip ediyoruz ve destekliyoruz. Bugüne kadar çözülemeyen sıkıntılarımızın sizin döneminizde çözüleceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Arı akşam programında ev ziyaretleri gerçekleştirirken vatandaşlarla evlerinde sohbet etti çay muhabbetlerine ortak oldu.


Arı ev ziyaretlerinin ardından Seher Atıcılık ve Avcılık Spor Derneği'nde atıcılarla bir araya gelirken onların sorun ve taleplerini dinledi ve çeşitli notlar aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.