Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, gece mesainde personel ile bayramlaştı

NEVŞEHİR 10.08.2019 - 08:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arı, gece mesainde personel ile bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı öncesinde Mustafa Parmaksız Caddesindeki altyapı ve üst yapı çalışmalarında görev yapan belediye çalışanlarını gece mesailerinde ziyaret etti.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı öncesinde Mustafa Parmaksız Caddesindeki altyapı ve üst yapı çalışmalarında görev yapan belediye çalışanlarını gece mesailerinde ziyaret etti. Özverili çalışmalarından dolayı kutladığı işçilere baklava ikramında bulunan Arı, çalışanlara aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.   Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı öncesinde Mustafa Parmaksız Caddesi’nde yoğun bir şekilde mesailerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti. Beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte bir süre buradaki çalışmaları gözlemleyerek birim müdürlerinden bilgi alan Arı, daha sonra belediye personelleri ile bir süre sohbet etti.   Çalışanlarına baklava ikramında bulunan Arı, özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Göreve geldiği ilk günden itibaren Nevşehir halkına hak ettiği hizmetleri sunabilmek için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini ifade eden Arı, personellerinin de gayretleri ile şehre önemli hizmetler kazandırdıklarını söyledi.   Nevşehir Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını ve bu ailenin gece gündüz demeden, büyük bir gayret ve özveri ile şehre hizmet etmek için çaba gösterdiğini vurgulayan Arı, “Biz tüm çalışanlarımız ile birlikte bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Bayram öncesinde gecenin bu saatinde halkımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalışan personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı öncesinde Mustafa Parmaksız Caddesindeki altyapı ve üst yapı çalışmalarında görev yapan belediye çalışanlarını gece mesailerinde ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı öncesinde Mustafa Parmaksız Caddesindeki altyapı ve üst yapı çalışmalarında görev yapan belediye çalışanlarını gece mesailerinde ziyaret etti. Özverili çalışmalarından dolayı kutladığı işçilere baklava ikramında bulunan Arı, çalışanlara aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı öncesinde Mustafa Parmaksız Caddesi’nde yoğun bir şekilde mesailerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti. Beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte bir süre buradaki çalışmaları gözlemleyerek birim müdürlerinden bilgi alan Arı, daha sonra belediye personelleri ile bir süre sohbet etti.

 

Çalışanlarına baklava ikramında bulunan Arı, özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Göreve geldiği ilk günden itibaren Nevşehir halkına hak ettiği hizmetleri sunabilmek için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini ifade eden Arı, personellerinin de gayretleri ile şehre önemli hizmetler kazandırdıklarını söyledi.

 

Nevşehir Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını ve bu ailenin gece gündüz demeden, büyük bir gayret ve özveri ile şehre hizmet etmek için çaba gösterdiğini vurgulayan Arı, “Biz tüm çalışanlarımız ile birlikte bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Bayram öncesinde gecenin bu saatinde halkımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalışan personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.