Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, halkla iç içe olmayı sürdürüyor

SİYASET 27.12.2018 - 00:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, halkla iç içe olmayı sürdürüyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı halkla iç içe olabilmek adına ev ziyaretlerine programında daha fazla yer vermeye gayret gösteriyor.
  Rasim Arı programı kapsamında ilk ziyaretini Enderun Vakfı'na gerçekleştirirken burada öğrencilerle bir araya geldi ve eğitim gören öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.  Programı çerçevesinde bir hastaneyi de ziyaret eden Arı hastanede tedavi gören hastaları tek tek ziyaret ederek hastalara durumlarını sordu ve şifalar diledi. Gün içerisinde bir kaç esnafı da gezen Arı sonrasında farklı mahallelerde yedi eve ziyaretler gerçekleştirdi. Samimi yaklaşımından ve içtenliğinden ötürü vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Arı ziyaretlerinde Nevşehir için planladığı projelerden ve hedeflerinden bahsetti.  Akşam Arı AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile birlikte seçim ofisinde vatandaşlarla buluştu. Boyraz vatandaşlara yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Ben Rasim Arı kardeşimi 2001 yılından beri Maltepe'den tanıyorum. Birlikte AK Parti Maltepe teşkilatında görev aldık ve partinin kuruluşundan bu yana hizmet vermeye devam ettik. Rasim Arı büyükşehir vizyonuna sahip, çok iyi bir bürokrat ve önemli bir proje adamıdır. Nevşehir'e memleketine çok şeyler katacağına inanıyorum. O bugüne kadar elde ettiği tecrübeleri çalışmalarına yansıtacaktır. Ben kendisine destek olmak adına Nevşehir'e geldim ve seçim döneminde Rasim kardeşime destek olmak adına Nevşehir'i daha çok ziyarete geleceğim."  
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı halkla iç içe olabilmek adına ev ziyaretlerine programında daha fazla yer vermeye gayret gösteriyor.

 

Rasim Arı programı kapsamında ilk ziyaretini Enderun Vakfı'na gerçekleştirirken burada öğrencilerle bir araya geldi ve eğitim gören öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. 

Programı çerçevesinde bir hastaneyi de ziyaret eden Arı hastanede tedavi gören hastaları tek tek ziyaret ederek hastalara durumlarını sordu ve şifalar diledi. Gün içerisinde bir kaç esnafı da gezen Arı sonrasında farklı mahallelerde yedi eve ziyaretler gerçekleştirdi. Samimi yaklaşımından ve içtenliğinden ötürü vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Arı ziyaretlerinde Nevşehir için planladığı projelerden ve hedeflerinden bahsetti. 

Akşam Arı AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile birlikte seçim ofisinde vatandaşlarla buluştu. Boyraz vatandaşlara yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Ben Rasim Arı kardeşimi 2001 yılından beri Maltepe'den tanıyorum. Birlikte AK Parti Maltepe teşkilatında görev aldık ve partinin kuruluşundan bu yana hizmet vermeye devam ettik. Rasim Arı büyükşehir vizyonuna sahip, çok iyi bir bürokrat ve önemli bir proje adamıdır. Nevşehir'e memleketine çok şeyler katacağına inanıyorum. O bugüne kadar elde ettiği tecrübeleri çalışmalarına yansıtacaktır. Ben kendisine destek olmak adına Nevşehir'e geldim ve seçim döneminde Rasim kardeşime destek olmak adına Nevşehir'i daha çok ziyarete geleceğim."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.