MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, 'Herşey Nevşehir için'

SİYASET 02.02.2019 - 10:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, 'Herşey Nevşehir için'

Sanayi ziyaretlerinde büyük moral bulan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: "Her Şey Nevşehir İçin" dedi.
  Sanayi ziyaretlerinde büyük moral bulan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: "Her Şey Nevşehir İçin" dedi. Nevşehir sanayi esnafı, Rasim Arı'yı bağrına bastı 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim turuna devam eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'yı, Lale ve Yeni Sanayi esnafı bağrına bastı. Nevşehir Yeni ve Lale Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek kısa sohbetler yapan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, ziyaretlerle büyük moral buldu.  Nevşehir sanayisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Rasim Arı, yaptığı açıklamada, gittikleri her yerde vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek, "Canı gönülden inanıyorum ki, bu teveccüh 31 Mart'ta sandığa yansıyacak ve rekor bir oyla seçimlerin kazananı Nevşehir olacak inşallah" dedi.  Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden Arı, Nevşehir’de hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra meslek gruplarında evine ekmek götürme çabası içerisinde bulunan esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti.  Rasim Arı: "Her Şey Nevşehir İçin"  Nevşehir'i, AK Parti iktidarı ve 2023 vizyon projeleri ile taçlandırmak istediklerini belirten Başkan Adayı Arı, "Hükümet desteğini de arkamıza alarak büyük yatırımlar ve mega projelerle birlikte ilimizi daha da büyütmek istiyoruz. Nevşehir hayalimiz için bir çok güzel projelerimiz var. Bu projeler ilimizi Avrupa görünümüne sokacak projeler. Sizlerin desteği ile birlikte güçlü bir şekilde seçimi kazanırsak, Nevşehir'imize her türlü hizmeti çok daha kolaylıkla getirebiliriz. Her şey Nevşehir için" diye konuştu.  
Sanayi ziyaretlerinde büyük moral bulan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: "Her Şey Nevşehir İçin" dedi.

 

Sanayi ziyaretlerinde büyük moral bulan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: "Her Şey Nevşehir İçin" dedi.


Nevşehir sanayi esnafı, Rasim Arı'yı bağrına bastı


31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim turuna devam eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'yı, Lale ve Yeni Sanayi esnafı bağrına bastı.

Nevşehir Yeni ve Lale Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek kısa sohbetler yapan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, ziyaretlerle büyük moral buldu. 

Nevşehir sanayisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Rasim Arı, yaptığı açıklamada, gittikleri her yerde vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek, "Canı gönülden inanıyorum ki, bu teveccüh 31 Mart'ta sandığa yansıyacak ve rekor bir oyla seçimlerin kazananı Nevşehir olacak inşallah" dedi. 

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden Arı, Nevşehir’de hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra meslek gruplarında evine ekmek götürme çabası içerisinde bulunan esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti. 


Rasim Arı: "Her Şey Nevşehir İçin" 

Nevşehir'i, AK Parti iktidarı ve 2023 vizyon projeleri ile taçlandırmak istediklerini belirten Başkan Adayı Arı, "Hükümet desteğini de arkamıza alarak büyük yatırımlar ve mega projelerle birlikte ilimizi daha da büyütmek istiyoruz. Nevşehir hayalimiz için bir çok güzel projelerimiz var. Bu projeler ilimizi Avrupa görünümüne sokacak projeler. Sizlerin desteği ile birlikte güçlü bir şekilde seçimi kazanırsak, Nevşehir'imize her türlü hizmeti çok daha kolaylıkla getirebiliriz. Her şey Nevşehir için" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.