Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, Kral FM, NTV ve Ekotürk'te Nevşehir için hayalini anlatacak

SİYASET 07.03.2019 - 10:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, Kral FM, NTV ve Ekotürk'te Nevşehir için hayalini anlatacak

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, NTV, EKOTÜRK ve Kral FM'in canlı yayın konuğu oluyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Bugün saat 11.30'da NTV'de Deniz Kilislioğlu'nun ardından da Saat 12:00'de Kral FM'de Afrikalı Ali'nin ve son olarak 13.00'de EkoTürk'te Hande Özdemir ve Ali Rıza Babaoğlu ile beraber İş'te Fikir programının canlı yayın konuğu olacak. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın Nevşehir'e dair hayalleri ve projeleri konusunda değerlendirmelerin yapılacağı programı sakın kaçırmayın. Rasim Arı; "Kıymetli Dostlar; Şehre dair hayallerimizi daha güzel yerlere taşımak ve şehrin adını ulusal medyada daha çok duyurmak adına İstanbul'a geldik. Bugün saat 11.30'da NTV'de Deniz Kilislioğlu'nun konuğuyuz. Ardından, Saat 12:00'de Kral FM'de Afrikalı Ali'nin programında Nevşehir için hayallerimizi anlatacağız. Son olarak Saat 13.00'te EkoTürk'te Hande Özdemir ve Ali Rıza Babaoğlu ile beraber İş'te Fikir programında hayalimiz sevdamız Nevşehir'imizi ve #BirHayalimizVar' ın serüvenini konuşacağız. Daha da sürprizlere hazır olun " dedi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, NTV, EKOTÜRK ve Kral FM'in canlı yayın konuğu oluyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Bugün saat 11.30'da NTV'de Deniz Kilislioğlu'nun ardından da Saat 12:00'de Kral FM'de Afrikalı Ali'nin ve son olarak 13.00'de EkoTürk'te Hande Özdemir ve Ali Rıza Babaoğlu ile beraber İş'te Fikir programının canlı yayın konuğu olacak.



AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın Nevşehir'e dair hayalleri ve projeleri konusunda değerlendirmelerin yapılacağı programı sakın kaçırmayın.



Rasim Arı; "Kıymetli Dostlar; Şehre dair hayallerimizi daha güzel yerlere taşımak ve şehrin adını ulusal medyada daha çok duyurmak adına İstanbul'a geldik. Bugün saat 11.30'da NTV'de Deniz Kilislioğlu'nun konuğuyuz. Ardından, Saat 12:00'de Kral FM'de Afrikalı Ali'nin programında Nevşehir için hayallerimizi anlatacağız. Son olarak Saat 13.00'te EkoTürk'te Hande Özdemir ve Ali Rıza Babaoğlu ile beraber İş'te Fikir programında hayalimiz sevdamız Nevşehir'imizi ve #BirHayalimizVar' ın serüvenini konuşacağız. Daha da sürprizlere hazır olun " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.