MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, Lale Caddesinde yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarını inceledi

BELEDİYELER 19.05.2019 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, Lale Caddesinde yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarını inceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, altyapı çalışmaları tamamlana Lale Caddesinde incelemelerde bulundu.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, altyapı çalışmaları tamamlana Lale Caddesinde incelemelerde bulundu.   Başkan Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi önünden başlayan ve Lale Caddesi ile Forum Kapadokya AVM’nin bulunduğu Mustafa Parmaksız Caddesi arasındaki yolun sıcak asfalt yapılması için planlanan çalışmaların ilk etabı olan Lale Caddesi üzerindeki, Doyuran Kavşağı-Ziraat Bankası Kavşağı arasındaki alandaki incelemelerde bulunan. Altyapı çalışmaları tamamlanan alandaki çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgiler alan Arı, cadde üzerindeki esnaflarla da sohbet etti.   Altyapı çalışmalarının ardın cadde üzerinde sıcak asfalt dökümünün başlayacağını ifade eden Başkan Arı: “Belediye ekiplerimiz bu cadde üzerindeki altyapı çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar çerçevesinde mevcut içme suyu hattının ekonomik ömrünü dolduran ve arızalara neden olan kısmında yenileme çalışması tamamlandı. Kanalizasyon hattı ve yağmur hattında da çalışmalarımızı bitirdik. Şimdi sıcak asfalta başlıyoruz. Çok kısa bir sürede asfalt dökümü de bitirilecek ve yol yeniden trafiğe açılacak.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, altyapı çalışmaları tamamlana Lale Caddesinde incelemelerde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, altyapı çalışmaları tamamlana Lale Caddesinde incelemelerde bulundu.

 

Başkan Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi önünden başlayan ve Lale Caddesi ile Forum Kapadokya AVM’nin bulunduğu Mustafa Parmaksız Caddesi arasındaki yolun sıcak asfalt yapılması için planlanan çalışmaların ilk etabı olan Lale Caddesi üzerindeki, Doyuran Kavşağı-Ziraat Bankası Kavşağı arasındaki alandaki incelemelerde bulunan. Altyapı çalışmaları tamamlanan alandaki çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgiler alan Arı, cadde üzerindeki esnaflarla da sohbet etti.

 

Altyapı çalışmalarının ardın cadde üzerinde sıcak asfalt dökümünün başlayacağını ifade eden Başkan Arı: “Belediye ekiplerimiz bu cadde üzerindeki altyapı çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar çerçevesinde mevcut içme suyu hattının ekonomik ömrünü dolduran ve arızalara neden olan kısmında yenileme çalışması tamamlandı. Kanalizasyon hattı ve yağmur hattında da çalışmalarımızı bitirdik. Şimdi sıcak asfalta başlıyoruz. Çok kısa bir sürede asfalt dökümü de bitirilecek ve yol yeniden trafiğe açılacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.