MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, 'Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayr olsun'

SİYASET 21.02.2019 - 23:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, 'Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayr olsun'

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor.   AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seri ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Arı, beraberinde AK Parti Nevşehir İl yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyesi adaylar ile birlikte gündüz programı kapsamında esnaf, vatandaş, çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini gerçekleştiriyor.   Rasim Arı, Nevşehir'de Yüreklere Dokunmaya Devam Ediyor...   Nevşehir'de çalmadık kapı bırakmayan Arı, gündüz esnaf ziyaretleri akşam ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.    Gece geç saatlere kadar, gün boyu  çalışmalarını aralıksız sürdüren Rasim Arı,seçim bürosunda yaptığı konuşmasında şunları söyledi:   Halkımızın teveccühleri ve coşkusu karşısında, çok şükür Nevşehir'imizin seçimlere hazır olduğunu görüyoruz” diyen Başkan adayı Arı, “Ama 31 Mart seçimlerine kadar bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız. Kadın, gençlik, ana kademe, belediye meclis, il genel üyelerimiz, mahalle, sandık kurullarımız ve partimize gönül verenler ile bizler sizlerin emrine amadeyiz.” dedi.   "Bu süreçte ben değil biz şiarını ilke edinerek, hep beraber bir olarak 31 Mart 2019'a kadar durmaksızın çalışarak yolumuza devam edeceğiz." diyen Arı, şöyle konuştu:   Hepimizinde çok iyi bildiği üzere Reisimizi istedikleri gibi parçalamak, 15 Temmuz ve 24 Haziran’da başaramadıklarını bu seçimde yapmak için çalışıyorlar. Bu seçim yerel seçim değil ülkemizin geleceğinin seçimidir. Tevazu, gayret ve samimiyetle ‘Önce Millet, Önce Memleket’ sloganımızla gönülleri fethetmeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz. Parti teşkilatlarımızın azmi ve Nevşehir halkımızın destek, dua ve teveccühleri karşısında mutlu olduk. Gece gündüz demeden çalışarak inşallah en yüksek oyu alarak bu seçimlerden zaferle çıkacağız.” diye konuştu.   'Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayr olsun' Arı, Nevşehir'in gören gözü, işiten kulağı, dinleyen kalbi olacağız. Nevşehir'imizin geleceği için var gücümüzle çalışacağız. Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayr olsun." ifadelerini kullandı.   "Elimizden gelenin fazlasını yaparak şehrimizi marka bir şehir haline getireceğiz. Bu seçimi çok istiyoruz ve 31 Mart akşamı bu ipi biz göğüsleyeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. İhtiyaçlara cevap vereceğiz. Vatandaşımız güler yüz ve samimiyet istiyor. Biz bu sözü verdik. Nevşehir'imizi karış karış geziyoruz. Ben değerli hemşehrilerimin gözünde o heyecan görüyorum.  Bu niyetle Allah sonumuzu inşallah hayır eder. Hayalimizdeki şehir Nevşehir için hazırladığımız projelerimiz şehrimize nefes aldıracak” dedi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seri ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Arı, beraberinde AK Parti Nevşehir İl yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyesi adaylar ile birlikte gündüz programı kapsamında esnaf, vatandaş, çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

 

Rasim Arı, Nevşehir'de Yüreklere Dokunmaya Devam Ediyor...

 

Nevşehir'de çalmadık kapı bırakmayan Arı, gündüz esnaf ziyaretleri akşam ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

 

Gece geç saatlere kadar, gün boyu  çalışmalarını aralıksız sürdüren Rasim Arı,seçim bürosunda yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

 

Halkımızın teveccühleri ve coşkusu karşısında, çok şükür Nevşehir'imizin seçimlere hazır olduğunu görüyoruz” diyen Başkan adayı Arı, “Ama 31 Mart seçimlerine kadar bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız. Kadın, gençlik, ana kademe, belediye meclis, il genel üyelerimiz, mahalle, sandık kurullarımız ve partimize gönül verenler ile bizler sizlerin emrine amadeyiz.” dedi.

 

"Bu süreçte ben değil biz şiarını ilke edinerek, hep beraber bir olarak 31 Mart 2019'a kadar durmaksızın çalışarak yolumuza devam edeceğiz." diyen Arı, şöyle konuştu:

 

Hepimizinde çok iyi bildiği üzere Reisimizi istedikleri gibi parçalamak, 15 Temmuz ve 24 Haziran’da başaramadıklarını bu seçimde yapmak için çalışıyorlar. Bu seçim yerel seçim değil ülkemizin geleceğinin seçimidir. Tevazu, gayret ve samimiyetle ‘Önce Millet, Önce Memleket’ sloganımızla gönülleri fethetmeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz. Parti teşkilatlarımızın azmi ve Nevşehir halkımızın destek, dua ve teveccühleri karşısında mutlu olduk. Gece gündüz demeden çalışarak inşallah en yüksek oyu alarak bu seçimlerden zaferle çıkacağız.” diye konuştu.

 

'Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayr olsun'

Arı, Nevşehir'in gören gözü, işiten kulağı, dinleyen kalbi olacağız. Nevşehir'imizin geleceği için var gücümüzle çalışacağız. Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayr olsun." ifadelerini kullandı.

 

"Elimizden gelenin fazlasını yaparak şehrimizi marka bir şehir haline getireceğiz. Bu seçimi çok istiyoruz ve 31 Mart akşamı bu ipi biz göğüsleyeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. İhtiyaçlara cevap vereceğiz. Vatandaşımız güler yüz ve samimiyet istiyor. Biz bu sözü verdik. Nevşehir'imizi karış karış geziyoruz. Ben değerli hemşehrilerimin gözünde o heyecan görüyorum.  Bu niyetle Allah sonumuzu inşallah hayır eder. Hayalimizdeki şehir Nevşehir için hazırladığımız projelerimiz şehrimize nefes aldıracak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.