Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, 'Regaip Kandiliniz mübarek olsun'

NEVŞEHİR 26.02.2020 - 21:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arı, 'Regaip Kandiliniz mübarek olsun'

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı açıklama yaparak bütün İslam aleminin Regaip kandilini kutladı.
    Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı açıklama yaparak bütün İslam âleminin Regaip kandilini kutladı.   Başkan Arı açıklamasında “Mübarek 3 ayların başlangıcı ve hasretle gözlediğimiz Ramazan ayının ilk habercisi olan Regaip gecesini idrak ediyoruz.   Bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum” diye konuştu.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı açıklama yaparak bütün İslam aleminin Regaip kandilini kutladı.

 

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı açıklama yaparak bütün İslam âleminin Regaip kandilini kutladı.

 

Başkan Arı açıklamasında “Mübarek 3 ayların başlangıcı ve hasretle gözlediğimiz Ramazan ayının ilk habercisi olan Regaip gecesini idrak ediyoruz.

 

Bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.