MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, sosyal medyada vatandaşların sorularını yanıtladı

NEVŞEHİR 16.05.2020 - 00:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arı, sosyal medyada vatandaşların sorularını yanıtladı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında vatandaşların sorularını yanıtladı.
  Belediye Başkanı Rasim Arı’nın gelenek haline getirdiği "Halk Günleri" buluşması bu kez sosyal medya platformunda gerçekleşti. Nevşehir Belediyesi tarafından kurulan ve test yayınlarına başlayan tvnev stüdyolarından gerçekleştirilen canlı yayında vatandaşlarla sosyal medya hesapları üzerinden buluşan Başkan Arı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtladı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gösterilen dijital buluşmaya, Nevşehir dışından da çok sayıda takipçi dahil oldu.   Programda Nevşehir Belediyesi’nin son dönemde gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Arı, önümüzdeki dönemde altyapı çalışması gerçekleştirilecek olan bölgeleri açıkladı.   Programda, turizme açılacak olan Nevşehir Kalesi etrafındaki yamaç yerleşim merkezinde gerçekleştirilen aydınlatma ve gezi güzergahı oluşturma çalışmalarından da bahseden Arı, Nevşehirlilere kısa sürede yeni sürpriz projeler açıklayacaklarının müjdesini verdi.   Arı: “Bu şehir için Nevşehir Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Özellikle son dönemde yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından Ramazan Bayramı sonrasında şehrimizin ne kadar değiştiğini, ne kadar güzelleştiğini hep birlikte göreceğiz. Ekibimizle birlikte bütün gayretimizle, samimiyetimizle çalışıyoruz. Hiçbir ayırım yapmadan çalışıyoruz. Bu şehrin her bir ferdinin belediye başkanı olduğumu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Benim için ne sosyal, ne ekonomik, ne siyasi ayrım asla yoktur ve olmayacaktır. İnşallah halkımızın verdiği emanete sahip çıkıp, layıkıyla bu görevi yerine getirip tekrar emaneti sahibine yani bizi buraya getiren, bizim seçilmemize vesile olan milletimize teslim edeceğiz. Her zaman söylüyoruz; biz hiçbir şeyiz. Siz bizi seçmeseydiniz biz belediye başkanı olamazdık. O yüzden biz hiçbir şeyiz sizsiniz her şey olan.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında vatandaşların sorularını yanıtladı.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın gelenek haline getirdiği "Halk Günleri" buluşması bu kez sosyal medya platformunda gerçekleşti. Nevşehir Belediyesi tarafından kurulan ve test yayınlarına başlayan tvnev stüdyolarından gerçekleştirilen canlı yayında vatandaşlarla sosyal medya hesapları üzerinden buluşan Başkan Arı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtladı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gösterilen dijital buluşmaya, Nevşehir dışından da çok sayıda takipçi dahil oldu.

 

Programda Nevşehir Belediyesi’nin son dönemde gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Arı, önümüzdeki dönemde altyapı çalışması gerçekleştirilecek olan bölgeleri açıkladı.

 

Programda, turizme açılacak olan Nevşehir Kalesi etrafındaki yamaç yerleşim merkezinde gerçekleştirilen aydınlatma ve gezi güzergahı oluşturma çalışmalarından da bahseden Arı, Nevşehirlilere kısa sürede yeni sürpriz projeler açıklayacaklarının müjdesini verdi.

 

Arı: “Bu şehir için Nevşehir Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Özellikle son dönemde yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından Ramazan Bayramı sonrasında şehrimizin ne kadar değiştiğini, ne kadar güzelleştiğini hep birlikte göreceğiz. Ekibimizle birlikte bütün gayretimizle, samimiyetimizle çalışıyoruz. Hiçbir ayırım yapmadan çalışıyoruz. Bu şehrin her bir ferdinin belediye başkanı olduğumu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Benim için ne sosyal, ne ekonomik, ne siyasi ayrım asla yoktur ve olmayacaktır. İnşallah halkımızın verdiği emanete sahip çıkıp, layıkıyla bu görevi yerine getirip tekrar emaneti sahibine yani bizi buraya getiren, bizim seçilmemize vesile olan milletimize teslim edeceğiz. Her zaman söylüyoruz; biz hiçbir şeyiz. Siz bizi seçmeseydiniz biz belediye başkanı olamazdık. O yüzden biz hiçbir şeyiz sizsiniz her şey olan.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.