MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

SİYASET 18.12.2018 - 23:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla çarşıda, sokakta, iş yerlerinde ve evlerde bir araya gelmeye devam ediyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı Cevher Dudayev mahallesinde bayanlarla bir araya geldi. Arı mahalle sakinleri ile samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede projelerinden ve çalışmalarından bahsetti.  Daha sonra Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Arı gazetecilerle buluştu.  Arı programları kapsamında Nevşehir Eczacılar Odası'na, Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na, NEVEKSAN'a ziyaretler gerçekleştirdi.  Arı programında en fazla önem verdiği ev ziyaretleri çerçevesinde Sümer Mahallesi ve TOKİ' de vatandaşların evlerine ziyaretler gerçekleştirdi.  Ev ziyaretleri vatandaşlarla sohbet eden çaylarına ortak olan Arı, "Bizler hemşerilerimizin gönlüne talibiz. Bu sebeple herkese eşit mesafede aynı muhabbetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla çarşıda, sokakta, iş yerlerinde ve evlerde bir araya gelmeye devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı Cevher Dudayev mahallesinde bayanlarla bir araya geldi. Arı mahalle sakinleri ile samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede projelerinden ve çalışmalarından bahsetti. 
Daha sonra Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Arı gazetecilerle buluştu. 
Arı programları kapsamında Nevşehir Eczacılar Odası'na, Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na, NEVEKSAN'a ziyaretler gerçekleştirdi. 
Arı programında en fazla önem verdiği ev ziyaretleri çerçevesinde Sümer Mahallesi ve TOKİ' de vatandaşların evlerine ziyaretler gerçekleştirdi. 
Ev ziyaretleri vatandaşlarla sohbet eden çaylarına ortak olan Arı, "Bizler hemşerilerimizin gönlüne talibiz. Bu sebeple herkese eşit mesafede aynı muhabbetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.