Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş’ın yeni belediye başkanı oldu

SİYASET 01.04.2019 - 00:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş’ın yeni belediye başkanı oldu

CHP Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş’ın yeni belediye başkanı oldu.
  CHP Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Arif Yoldaş Altıok bugün yapılan seçimlerin ardından Hacıbektaş’ın yeni belediye başkanı oldu.   Altıok seçimlerin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;   “Yüreğinize ve Desteğinize Sonsuz Teşekkürler Hacıbektaş... Çok değerli gönüldaşlarım, öncelikle belirtmek isterim ki, bu seçimin kaybedeni yok. Seçimi öncelikle Hacıbektaş kazandı, Hacı Bektaş Veli'nin, dostluk ve barış anlayışı kazandı. Bu gerçeklikten hareketle bundan sonra, hep birlikte kardeşçe ve dostça yaşamaya ve Hacıbektaş'ı hep birlikte daha modern bir kent haline getirmeye çalışacağız. Bu yorucu ve bir o kadarda heyecanlı seçim sürecinde bizlere destek veren; gücümüze güç katan, her an yanımızda olup, daha yaşanabilir bir "Hacıbektaş" yaratma adına çıktığımız bu gönül yolculuğunda, yanımızda yol alan tüm dostlarıma, sevgilerimi, şükranlarımı ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu eksende, yine bizlerle birlikte Hacıbektaş Belediye başkanı olmak adına seçim yarışına dahil olan, tüm aday arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Kendilerinin, Hacıbektaş adına desteklerini ve katkılarını her daim bekliyor olacağız. Kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açık. Sonuç olarak, bizler üzerimize düşen bu büyük sorumluğunun üstesinden gelmek ve daha yaşanabilir, aynı zamanda birbiriyle barışık, modern bir Hacıbektaş'ı yeniden tesis etmek için, yarından tezi yok, durmadan ve yorulmadan hep birlikte çalışacağız. Bu seçimin kaybedeni yok, sevgi kazandı, barış ve dostluk kazandı. Tekrardan sandıktan çıkan bu sonucun, bütün Hacıbektaş'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Iyi ki varsınız dostlar! Martın sonu bahar. “
CHP Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş’ın yeni belediye başkanı oldu.

 

CHP Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Arif Yoldaş Altıok bugün yapılan seçimlerin ardından Hacıbektaş’ın yeni belediye başkanı oldu.

 

Altıok seçimlerin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 

“Yüreğinize ve Desteğinize Sonsuz Teşekkürler Hacıbektaş...

Çok değerli gönüldaşlarım, öncelikle belirtmek isterim ki, bu seçimin kaybedeni yok. Seçimi öncelikle Hacıbektaş kazandı, Hacı Bektaş Veli'nin, dostluk ve barış anlayışı kazandı. Bu gerçeklikten hareketle bundan sonra, hep birlikte kardeşçe ve dostça yaşamaya ve Hacıbektaş'ı hep birlikte daha modern bir kent haline getirmeye çalışacağız. Bu yorucu ve bir o kadarda heyecanlı seçim sürecinde bizlere destek veren; gücümüze güç katan, her an yanımızda olup, daha yaşanabilir bir "Hacıbektaş" yaratma adına çıktığımız bu gönül yolculuğunda, yanımızda yol alan tüm dostlarıma, sevgilerimi, şükranlarımı ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu eksende, yine bizlerle birlikte Hacıbektaş Belediye başkanı olmak adına seçim yarışına dahil olan, tüm aday arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Kendilerinin, Hacıbektaş adına desteklerini ve katkılarını her daim bekliyor olacağız. Kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açık. Sonuç olarak, bizler üzerimize düşen bu büyük sorumluğunun üstesinden gelmek ve daha yaşanabilir, aynı zamanda birbiriyle barışık, modern bir Hacıbektaş'ı yeniden tesis etmek için, yarından tezi yok, durmadan ve yorulmadan hep birlikte çalışacağız. Bu seçimin kaybedeni yok, sevgi kazandı, barış ve dostluk kazandı. Tekrardan sandıktan çıkan bu sonucun, bütün Hacıbektaş'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Iyi ki varsınız dostlar! Martın sonu bahar. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.