MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı,Pazar esnaflarıyla buluştu

SİYASET 24.12.2018 - 21:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı,Pazar esnaflarıyla buluştu

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
  Rasim Arı seçim çalışmalarına başladığı tarihten bu yana kimi zaman çarşıda, iş yerlerinde, sanayide, pazarlarda kimi zaman da evlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Halkın beklentilerini daha iyi anlamak, onlara daha yakın olmak adına yoğun bir mesai harcayan Arı halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte pazar esnafı ile buluşan Arı bir yandan esnafla sohbet ederken bir yandan alış veriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti ve onların sıkıntılarını, önerilerini ve beklentilerini dinledi. Ara ara tezgah başına geçip alış veriş için gelen vatandaşlara meyve ve sebze de tartan Arı vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu.  Pazar yerinde vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Arı, " İnşallah Belediye Başkanlığı görevi bizlere nasip olursa şehrimizi hak ettiği değere ulaştıracağız ancak bunu yaparken yoğun mesaimizden ötürü halktan uzaklaşmayacağız onlarla iç içe olmaya devam edeceğiz. Bu bizim değişmez ilkemiz olacak" şeklinde konuştu.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Rasim Arı seçim çalışmalarına başladığı tarihten bu yana kimi zaman çarşıda, iş yerlerinde, sanayide, pazarlarda kimi zaman da evlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Halkın beklentilerini daha iyi anlamak, onlara daha yakın olmak adına yoğun bir mesai harcayan Arı halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte pazar esnafı ile buluşan Arı bir yandan esnafla sohbet ederken bir yandan alış veriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti ve onların sıkıntılarını, önerilerini ve beklentilerini dinledi. Ara ara tezgah başına geçip alış veriş için gelen vatandaşlara meyve ve sebze de tartan Arı vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu. 

Pazar yerinde vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Arı, " İnşallah Belediye Başkanlığı görevi bizlere nasip olursa şehrimizi hak ettiği değere ulaştıracağız ancak bunu yaparken yoğun mesaimizden ötürü halktan uzaklaşmayacağız onlarla iç içe olmaya devam edeceğiz. Bu bizim değişmez ilkemiz olacak" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.