Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arısoy, AK Parti hükümetinin yaptıklarıyla oy istiyor

SİYASET 09.02.2019 - 10:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arısoy, AK Parti hükümetinin yaptıklarıyla oy istiyor

İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti hükümetinin yaptıklarını kendisi yapmış gibi açıklayarak kendisine oy istiyor.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde İYİ Parti’den aday olan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, AK Parti hükümeti tarafından ilçeye kazandırılan hizmetleri sanki kendi getirmiş gibi açıklama ve reklam vererek anlatması dikkatlerden kaçmadı.  Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ilçeye yapılan TOKİ konutlarını, Pazar yerini, Doğalgaz çalışmalarını ve alt yapı çalışmalarını sadece tek başına kendisi yapmış gibi ilçe halkına anlatması büyük tepkilere neden oldu.   Nitekim başta TOKİ konutları olmak üzere Doğalgaz, ve alt yapı çalışmaları tamamen AK Parti hükümeti tarafından projelendirilen çalışmalar olurken İYİ Partili Arısoy adeta AK Parti hizmetleri ile kendisine ve partisi olan İYİ Parti’ye oy istemesi dikkatlerden kaçmadı.
İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti hükümetinin yaptıklarını kendisi yapmış gibi açıklayarak kendisine oy istiyor.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde İYİ Parti’den aday olan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, AK Parti hükümeti tarafından ilçeye kazandırılan hizmetleri sanki kendi getirmiş gibi açıklama ve reklam vererek anlatması dikkatlerden kaçmadı.  Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ilçeye yapılan TOKİ konutlarını, Pazar yerini, Doğalgaz çalışmalarını ve alt yapı çalışmalarını sadece tek başına kendisi yapmış gibi ilçe halkına anlatması büyük tepkilere neden oldu.

 

Nitekim başta TOKİ konutları olmak üzere Doğalgaz, ve alt yapı çalışmaları tamamen AK Parti hükümeti tarafından projelendirilen çalışmalar olurken İYİ Partili Arısoy adeta AK Parti hizmetleri ile kendisine ve partisi olan İYİ Parti’ye oy istemesi dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.