Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arıtma ve Kanalizasyon Yapım İşi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR 12.01.2018 - 07:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arıtma ve Kanalizasyon Yapım İşi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, “Ortak Atık Su Arıtma Tesisi ve Müşterek Kolektör Hattı Projesi Etüt Raporu” genel durum değerlendirilmesi yapıldı.
  Toplantıya Acıgöl Kaymakam Vekili Ömer Tuğrul Kundakçı, İller Bankası 9.Bölge Müdürü Sönmez Ata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Acıgöl, Karapınar ve Tatlarin Belediye Başkanları, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek ve Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kahveci katıldı.   Toplantıda Acıgöl-Karapınar-Tatlarin Nevşehir belediyeleri ile İnallı-Karacören-Tepeköy-Topaç-Boğazköy-İcik-Özyayla köylerinin Ortak Atık Su Arıtma Tesisi ve Müşterek Kolektör Hattı Projesi Etüt Raporu, Genel Durum Planı görüşülerek, ilgili proje hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu ve ilgili kurum temsilcileri ile değerlendirmeler yapıldı.   Toplantı, dilek ve temennilerin ardından erdi.
Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, “Ortak Atık Su Arıtma Tesisi ve Müşterek Kolektör Hattı Projesi Etüt Raporu” genel durum değerlendirilmesi yapıldı.

 

Toplantıya Acıgöl Kaymakam Vekili Ömer Tuğrul Kundakçı, İller Bankası 9.Bölge Müdürü Sönmez Ata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Acıgöl, Karapınar ve Tatlarin Belediye Başkanları, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek ve Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kahveci katıldı.

 

Toplantıda Acıgöl-Karapınar-Tatlarin Nevşehir belediyeleri ile İnallı-Karacören-Tepeköy-Topaç-Boğazköy-İcik-Özyayla köylerinin Ortak Atık Su Arıtma Tesisi ve Müşterek Kolektör Hattı Projesi Etüt Raporu, Genel Durum Planı görüşülerek, ilgili proje hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu ve ilgili kurum temsilcileri ile değerlendirmeler yapıldı.

 

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.