Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Armen ağda bakım salonu randevularınızı bekliyor

NEVŞEHİR 07.05.2020 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Armen ağda bakım salonu randevularınızı bekliyor

11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan berber, kuaför ve güzellik merkezleri korona virüs tedbirleri kapsamında randevuları almaya başladı.
  Tüm Türkiye’de korona virüs ile mücadele kapsamında Mart ayında kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren açılıyor. Nevşehir’de de berber, kuaför ve güzellik merkezlerini tatlı bir telaş sararken korona virüs ile mücadele kapsamında berber, kuaför ve güzellik merkezleri randevulu hizmet verecek.   Nevşehir Esentepe Mahallesi Ürgüp caddesi Coşkun sokakta hizmet veren Armen Ağda ve Bakım Salonu da uygun fiyatlarla müşterilerine temizlik ve hijyen kurallarına uyarak hizmet vermeye devam ediyor.  Randevularınız için 0539 748 53 20 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan berber, kuaför ve güzellik merkezleri korona virüs tedbirleri kapsamında randevuları almaya başladı.

 

Tüm Türkiye’de korona virüs ile mücadele kapsamında Mart ayında kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren açılıyor. Nevşehir’de de berber, kuaför ve güzellik merkezlerini tatlı bir telaş sararken korona virüs ile mücadele kapsamında berber, kuaför ve güzellik merkezleri randevulu hizmet verecek.

 

Nevşehir Esentepe Mahallesi Ürgüp caddesi Coşkun sokakta hizmet veren Armen Ağda ve Bakım Salonu da uygun fiyatlarla müşterilerine temizlik ve hijyen kurallarına uyarak hizmet vermeye devam ediyor.  Randevularınız için 0539 748 53 20 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.