Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Artık Nevşehir'deki diğer Medya Gibi Fıkra ve Şarkımı Yayınlayalım

NEVŞEHİR 25.11.2016 - 08:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Artık Nevşehir'deki diğer Medya Gibi Fıkra ve Şarkımı Yayınlayalım

Ay size yağ çekecektik unuttuk. Pardon yalakalık edecektik. Kusura bakmayın bugün unutmuşuz yarın gelince telafi ederiz. Lale Haber olarak özür dileriz.
Ay size yağ çekecektik unuttuk. Pardon yalakalık edecektik. Kusura bakmayın bugün unutmuşuz yarın gelince telafi ederiz. Lale Haber olarak özür dileriz.     Artık eleştiri mahiyetinde, uyarı amacıyla, yetkilileri göreve davet etmek, onların yanlışlarını söylemek, devletin ve milletin yararına haber yapmak, hırsızı ve sahtekarı gündeme getirmek, yazmak, görevini doğru yapanları kutlayıp tebrik etmeyi artık ciddiye alan bir yetkili kişi ve kurum göremediğimiz için bu sefer de bir fıkra ile bir şarkı yayınlamayı uygun gördük.     Anlayan anlasın, anlamayan varsın anlamasın..     Hey, yöneticiler, hey idareciler, amirler, müdürler,  şefler, seçilmişler, atanmışlar, sizlere sesleniyoruz.. Sanmayın ki; yanınızda, etrafınızda, masanızda olanlar yüzünüze gülüp size yağ çekenlerin yanınızdan ayrıldıktan sonra arkanızdan küfür ettiklerini hiç hayal edebiliyor musunuz? Siz hayal etmiyorsanız, aklınızdan dahi geçirmiyorsanız,  biz duyuyoruz.   Hiç suçu olmayıp da sadece intikam duygularını gidermek için cezalandırdığınız insanların günahını çekecek, hesabını bir gün mutlaka vereceksiniz.     Fakat, biz şimdilik hiçbir şey yazmıyoruz…Sadece bir fıkra, bir de şarkı yayınlayarak, edilen küfür ve hakaretlere bu şekilde cevap vermekle yetiniyoruz.   ÖNCE BİR FIKRA DİNLEYELİM..   Padişah, vezirine bazı temel maddelere zam yapılması buyruğunu vermiş. Zam yapılmış. Tebaa kızmış. Padişah vezirini çağırıp sormuş halkın zammı nasıl karşıladığını. Vezir; Kızıyorlar Haşmetlim diye cevap vermiş. Padişah birkaç gün sonra yine zam yapılmasını emretmiş. Emri hemen yerine getirilmiş. Padişah yine sormuş vezire:   Ne yapıyor tebaam? Vezir cevap vermiş: Size çok kızıyorlar Haşmetlim.   Birkaç gün sonra padişah yine zam yapılmasını emretmiş. Vezir emri yerine getirmiş. Padişah yine sormuş vezire:   Ne yapıyor tebaam? Vezir cevaplamış soruyu: Zam hoşlarına gitti, gülüp oynuyorlar Haşmetlim. Bu cevap üzerine padişah şöyle konuşmuş: Amman haa, işin dozunu kaçırdık herhalde. Bazı zamları geri alın, piyasayı ucuzlatın…”           ŞİMDİ DE BİR ŞARKI OKUYALIM.. Haberin Biraz aşağısında dinleyebilirsiniz !      
Ay size yağ çekecektik unuttuk. Pardon yalakalık edecektik. Kusura bakmayın bugün unutmuşuz yarın gelince telafi ederiz. Lale Haber olarak özür dileriz.

Ay size yağ çekecektik unuttuk. Pardon yalakalık edecektik. Kusura bakmayın bugün unutmuşuz yarın gelince telafi ederiz. Lale Haber olarak özür dileriz.

 

 

Artık eleştiri mahiyetinde, uyarı amacıyla, yetkilileri göreve davet etmek, onların yanlışlarını söylemek, devletin ve milletin yararına haber yapmak, hırsızı ve sahtekarı gündeme getirmek, yazmak, görevini doğru yapanları kutlayıp tebrik etmeyi artık ciddiye alan bir yetkili kişi ve kurum göremediğimiz için bu sefer de bir fıkra ile bir şarkı yayınlamayı uygun gördük.

 

 

Anlayan anlasın, anlamayan varsın anlamasın..

 

 

Hey, yöneticiler, hey idareciler, amirler, müdürler,  şefler, seçilmişler, atanmışlar, sizlere sesleniyoruz.. Sanmayın ki; yanınızda, etrafınızda, masanızda olanlar yüzünüze gülüp size yağ çekenlerin yanınızdan ayrıldıktan sonra arkanızdan küfür ettiklerini hiç hayal edebiliyor musunuz? Siz hayal etmiyorsanız, aklınızdan dahi geçirmiyorsanız,  biz duyuyoruz.

 

Hiç suçu olmayıp da sadece intikam duygularını gidermek için cezalandırdığınız insanların günahını çekecek, hesabını bir gün mutlaka vereceksiniz.

 

 

Fakat, biz şimdilik hiçbir şey yazmıyoruz…Sadece bir fıkra, bir de şarkı yayınlayarak, edilen küfür ve hakaretlere bu şekilde cevap vermekle yetiniyoruz.

 

ÖNCE BİR FIKRA DİNLEYELİM..

 

Padişah, vezirine bazı temel maddelere zam yapılması buyruğunu vermiş.

Zam yapılmış.

Tebaa kızmış.

Padişah vezirini çağırıp sormuş halkın zammı nasıl karşıladığını.

Vezir; Kızıyorlar Haşmetlim diye cevap vermiş.

Padişah birkaç gün sonra yine zam yapılmasını emretmiş. Emri hemen yerine getirilmiş. Padişah yine sormuş vezire:

 

Ne yapıyor tebaam?

Vezir cevap vermiş:

Size çok kızıyorlar Haşmetlim.

 

Birkaç gün sonra padişah yine zam yapılmasını emretmiş. Vezir emri yerine getirmiş. Padişah yine sormuş vezire:

 

Ne yapıyor tebaam?

Vezir cevaplamış soruyu:

Zam hoşlarına gitti, gülüp oynuyorlar Haşmetlim.

Bu cevap üzerine padişah şöyle konuşmuş:

Amman haa, işin dozunu kaçırdık herhalde. Bazı zamları geri alın, piyasayı ucuzlatın…”  

 

 

 

 

ŞİMDİ DE BİR ŞARKI OKUYALIM..

Haberin Biraz aşağısında dinleyebilirsiniz !  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.