MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Artık Reçete Kodları Cep Telefonu Mesaj Olarak Gelecek !

SAĞLIK 06.12.2016 - 17:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Artık Reçete Kodları Cep Telefonu Mesaj Olarak Gelecek !

Nevşehir Devlet Hastanesinde Reçete Kodları ve Patoloji Raporları Cep Telefonuna Geliyor
Nevşehir Devlet Hastanesinde Reçete Kodları ve Patoloji Raporları Cep Telefonuna Geliyor   Nevşehir Devlet Hastanesinde Doktorlar tarafından muayene sonucunda Eczaneden ilaç almak için gerekli olan Reçete Kodu ve Patoloji Raporu Hastaya ait olan cep telefonuna kısa mesaj olarak gönderilecektir.   Hastane Yöneticisi Cep Telefonu Bilgilerini Doğru Verilmesi Hususunda Uyardı. Nevşehir Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Yücel Şal “Hastanemizde Kalite Standartları gereği Hastaların rahatlığı için bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. Hastanemiz doktorları tarafından ilaç almak için eczane tarafından istenen Reçete Kodu Hastanın kayıt esnasında verdiği Cep Telefonuna Kısa Mesaj Olarak gönderilecektir. Bu hizmetten sağlıklı bir şekilde faydalanmak için Hastalarımız Cep Telefonu bilgilerini Hastaneye geldiklerinde, Hasta Kayıt Kabulü yapılırken doğru ve en son güncel Cep Telefonu bilgileri ile değiştirmeleri hususunda uyardı.   Ayrıca Hastalarımız Patoloji Sonucunu almak içinde beklemeden, Cep Telefonuna gönderileceğinin bilgilerini verdi.    
Nevşehir Devlet Hastanesinde Reçete Kodları ve Patoloji Raporları Cep Telefonuna Geliyor

Nevşehir Devlet Hastanesinde Reçete Kodları ve Patoloji Raporları Cep Telefonuna Geliyor

 

Nevşehir Devlet Hastanesinde Doktorlar tarafından muayene sonucunda Eczaneden ilaç almak için gerekli olan Reçete Kodu ve Patoloji Raporu Hastaya ait olan cep telefonuna kısa mesaj olarak gönderilecektir.

 

Hastane Yöneticisi Cep Telefonu Bilgilerini Doğru Verilmesi Hususunda Uyardı.

Nevşehir Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Yücel Şal “Hastanemizde Kalite Standartları gereği Hastaların rahatlığı için bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. Hastanemiz doktorları tarafından ilaç almak için eczane tarafından istenen Reçete Kodu Hastanın kayıt esnasında verdiği Cep Telefonuna Kısa Mesaj Olarak gönderilecektir. Bu hizmetten sağlıklı bir şekilde faydalanmak için Hastalarımız Cep Telefonu bilgilerini Hastaneye geldiklerinde, Hasta Kayıt Kabulü yapılırken doğru ve en son güncel Cep Telefonu bilgileri ile değiştirmeleri hususunda uyardı.

 

Ayrıca Hastalarımız Patoloji Sonucunu almak içinde beklemeden, Cep Telefonuna gönderileceğinin bilgilerini verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.