Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Artistik Jimnastik İl Birincisi Kardelen Kolejinden

EĞİTİM 15.02.2018 - 11:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Artistik Jimnastik İl Birincisi Kardelen Kolejinden

Nevşehir de okullar arası düzenlenen Artistik Jimnastik turnuvalarında Kardelenler büyük başarı elde etti.
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji, Damat İbrahim Paşa Jimnastik Salonunda düzenlenen turnuvada okulumuz öğrencisi Nehir Özmen Minikler A Kategorisinde birinci oldu.   Başarının ardından konuşan Kardelen Koleji Jimnastik Öğretmenleri “Amaç, fiziksel uyum sağlamak olduğunda jimnastik ideal bir yöntem olarak karşımıza çıkar. Duruş ve hareket çalışmalarıyla gerilme hareketleri, solunumu kolaylaştırmayı, organları güçlendirmeyi sağlar.” diyerek Özel Kardelen Koleji olarak öğrencilerin kişisel gelişimlerine verdikleri öneme vurgu yaptı.
Nevşehir de okullar arası düzenlenen Artistik Jimnastik turnuvalarında Kardelenler büyük başarı elde etti.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji, Damat İbrahim Paşa Jimnastik Salonunda düzenlenen turnuvada okulumuz öğrencisi Nehir Özmen Minikler A Kategorisinde birinci oldu.

 

Başarının ardından konuşan Kardelen Koleji Jimnastik Öğretmenleri “Amaç, fiziksel uyum sağlamak olduğunda jimnastik ideal bir yöntem olarak karşımıza çıkar. Duruş ve hareket çalışmalarıyla gerilme hareketleri, solunumu kolaylaştırmayı, organları güçlendirmeyi sağlar.” diyerek Özel Kardelen Koleji olarak öğrencilerin kişisel gelişimlerine verdikleri öneme vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.