MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aşağıbarak köyünde çok amaçlı binanın açılışı yapıldı

İLÇELER 29.08.2019 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aşağıbarak köyünde çok amaçlı binanın açılışı yapıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş İlçesine bağlı Aşağıbarak Köyü’nde Çok Amaçlı Bina’nın açılışına katıldı.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş İlçesine bağlı Aşağıbarak Köyü’nde Çok Amaçlı Bina’nın açılışına katıldı.   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.   Vali İlhami Aktaş, Aşağıbarak Köyü halkına çeşitli imkânlar sunacak olan Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştireceklerini belirterek, köy halkına hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu ve yapımında katkısı bulunup, emeği geçenlere teşekkür etti.   İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan açılış duasının akabinde Vali İlhami Aktaş ve protokol tarafından kurdele kesilerek, Taziye Evi, Yemekhane gibi çok amaçlı sosyal tesisin bulunduğu binanın açılışı gerçekleşti ve akabinde de bina gezildi.   Muhtar Yaser Kavak, sosyal tesis hakkında bilgi verdi ve açılışa katılımlarından dolayı başta Sayın Vali İlhami Aktaş olmak üzere, protokol üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.   Daha sonra katılımcılara sosyal tesiste ikramda bulunuldu.   Vali Aktaş, köylü vatandaşlarla bir süre hasbihal ederek, istek ve taleplerini dinledi.   Açılış törenine; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Aşağıbarak Köyü Muhtarı Yaser Kavak ve köy halkı katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş İlçesine bağlı Aşağıbarak Köyü’nde Çok Amaçlı Bina’nın açılışına katıldı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş İlçesine bağlı Aşağıbarak Köyü’nde Çok Amaçlı Bina’nın açılışına katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

 

Vali İlhami Aktaş, Aşağıbarak Köyü halkına çeşitli imkânlar sunacak olan Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştireceklerini belirterek, köy halkına hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu ve yapımında katkısı bulunup, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan açılış duasının akabinde Vali İlhami Aktaş ve protokol tarafından kurdele kesilerek, Taziye Evi, Yemekhane gibi çok amaçlı sosyal tesisin bulunduğu binanın açılışı gerçekleşti ve akabinde de bina gezildi.

 

Muhtar Yaser Kavak, sosyal tesis hakkında bilgi verdi ve açılışa katılımlarından dolayı başta Sayın Vali İlhami Aktaş olmak üzere, protokol üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

 

Daha sonra katılımcılara sosyal tesiste ikramda bulunuldu.

 

Vali Aktaş, köylü vatandaşlarla bir süre hasbihal ederek, istek ve taleplerini dinledi.

 

Açılış törenine; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Aşağıbarak Köyü Muhtarı Yaser Kavak ve köy halkı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.