MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aşırı sürat elektrik direklerini yıktı, 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ 02.02.2019 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aşırı sürat elektrik direklerini yıktı, 2 kişi yaralandı

Nevşehir’de bu akşam meydana gelen trafik kazasında aşırı sürat yapan araçlar orta refüjde bulunan elektrik direklerini yıkarken kazada 2 kişi yaralandı.
  Edinilen bilgilere göre, 15 Temmuz Mahallesi Şifa Meydana köprülü kavşağında 3 araç birbirine girdi. Osman Gümüşsuyu yönetimindeki 50 FR 770 plakalı araç önce Yaşar Acer yönetimindeki 34 RP 9826 plakalı otomobile ardından ise Kadir Bilen yönetimindeki 50 AE 808 plakalı araca çarptıktan sonra orta refüjde bulunan aydınlatma lambasına çarparak durabildi. Kaza yapan araç sürücülerine ilk müdahaleyi yoldan gelen diğer araç sürücüleri yaparken olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 50 FR 770 plakalı araç sürücüsü Osman Gümüşsuyu ve Ahmet Yolalaner sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza sonrasında alt geçitte bulunan aydınlatma lambası ve elektrik direklerinde MEDAŞ ekipleri çalışma yaparken trafiğe kapanan yol karayolları ekipleri ve Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Kazayı gören diğer araç sürücülerinin araçlarını park ederek kazayı incelemesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir’de bu akşam meydana gelen trafik kazasında aşırı sürat yapan araçlar orta refüjde bulunan elektrik direklerini yıkarken kazada 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, 15 Temmuz Mahallesi Şifa Meydana köprülü kavşağında 3 araç birbirine girdi. Osman Gümüşsuyu yönetimindeki 50 FR 770 plakalı araç önce Yaşar Acer yönetimindeki 34 RP 9826 plakalı otomobile ardından ise Kadir Bilen yönetimindeki 50 AE 808 plakalı araca çarptıktan sonra orta refüjde bulunan aydınlatma lambasına çarparak durabildi. Kaza yapan araç sürücülerine ilk müdahaleyi yoldan gelen diğer araç sürücüleri yaparken olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 50 FR 770 plakalı araç sürücüsü Osman Gümüşsuyu ve Ahmet Yolalaner sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza sonrasında alt geçitte bulunan aydınlatma lambası ve elektrik direklerinde MEDAŞ ekipleri çalışma yaparken trafiğe kapanan yol karayolları ekipleri ve Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Kazayı gören diğer araç sürücülerinin araçlarını park ederek kazayı incelemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.