Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aşk-ı Memduh Tiyaro Oyuncuları Nissara AVM'de Hayranlarıyla Buluştu

KÜLTÜR-SANAT 07.12.2017 - 15:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aşk-ı Memduh Tiyaro Oyuncuları Nissara AVM'de Hayranlarıyla Buluştu

Aşk-ı Memduh tiyatrosu oyuncuları Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.
  Aşk-ı Memduh tiyatrosu oyuncuları  Gamze Özalan, Melda Gür, Erhan Yazıcıoğlu ve Volkan Severcan Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hayranlarıyla buluştu. Hayranlarının merak ettikleri soruları cevaplayan oyuncular daha sonra ise hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza dağıttılar.   Nissara AVM Müdürü Göktürk Özhan ise tiyatro oyuncularına kendileriyle birlikte oldukları için teşekkür etti. Özhan, “ Nissara AVM olarak Nevşehir’de oyuncularımızı hayranlarıyla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Yaklaşık bir sat boyunca hayranlarıyla söyleşi yapıp imza dağıtan tiyatro oyuncularına teşekkür ederim” dedi. 
Aşk-ı Memduh tiyatrosu oyuncuları Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.

 

Aşk-ı Memduh tiyatrosu oyuncuları  Gamze Özalan, Melda Gür, Erhan Yazıcıoğlu ve Volkan Severcan Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hayranlarıyla buluştu. Hayranlarının merak ettikleri soruları cevaplayan oyuncular daha sonra ise hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza dağıttılar.

 

Nissara AVM Müdürü Göktürk Özhan ise tiyatro oyuncularına kendileriyle birlikte oldukları için teşekkür etti. Özhan, “ Nissara AVM olarak Nevşehir’de oyuncularımızı hayranlarıyla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Yaklaşık bir sat boyunca hayranlarıyla söyleşi yapıp imza dağıtan tiyatro oyuncularına teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.