Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aşk-ı Memduh Ürgüp'te Tiyatro Severler ile Buluşacak

KÜLTÜR-SANAT 27.11.2017 - 17:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aşk-ı Memduh Ürgüp'te Tiyatro Severler ile Buluşacak

Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezinde 7 Aralık Perşembe günü "Aşk-ı Memduh" adlı tiyatro sahnelenecek.
  Televizyon ve Sinema dünyasının tanınmış yüzlerini bir araya getiren Aşk-ı Memduh adlı komedi dalındaki tiyatro oyunu 7 Aralık Perşembe günü Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kültür Merkezinde tiyatro severlerle buluşacak.   Biletleri Dağıstanlı Sokakta (Melek Girmez) Antre Cafede ve Biletix'te satılan Tiyatro oyunu Kayseri ve Niğde'deki İl Merkezlerindeki gösterimlerinin ardından Ürgüp'te de tiyatro severlerle buluşacak.   Ürgüp Belediyesinin de lojistik olarak destek verdiği tiyatro gösterisine yoğun ilgi gösterileceği bekleniyor.   Biletix'ten bilet almak için:   Oyunun Konusu:   “Birbirlerinden siyahla beyaz kadar farklı olan  Canan ile Memduh'un birbirlerine fayda sağlamak amacıyla girecekleri sözde ilişkiyi anlatan komik ama gerçekçi bir oyundur Aşk-ı Memduh. Memduh, karısı tarafından henüz terk edilmiş oldukça hassas bir erkek, Canan ise yalnız ama güçlü bir modern çağ kadınıdır. Bu oyuna Canan'ın histerik annesi ile "sözde" bir aşk doktoru da dahil olunca her şey çığrından çıkar. Usta oyuncuların rol aldığı oyunda Dr. Aşkın Sevgiseli karakteri ile seyirciyle interaktif diyaloglar kuran Erhan Yazıcıoğlu, Trump tiplemesi ile ilgi çekerken, Memduh karakterini Volkan Severcan, Canan karakterini Melda Gür, Canan'ın annesi Münevver karakterini Gamze Gözalan canlandırıyor. Küresel kültür üzerine eleştirilerde de bulunulan oyunda, başarılı yönetmen Bora Severcan bu seferde ilişkiler üzerine konuşturduğu mizah anlayışıyla izleyenleri kahkahaya boğuyor.”
Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezinde 7 Aralık Perşembe günü "Aşk-ı Memduh" adlı tiyatro sahnelenecek.

 

Televizyon ve Sinema dünyasının tanınmış yüzlerini bir araya getiren Aşk-ı Memduh adlı komedi dalındaki tiyatro oyunu 7 Aralık Perşembe günü Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kültür Merkezinde tiyatro severlerle buluşacak.

 

Biletleri Dağıstanlı Sokakta (Melek Girmez) Antre Cafede ve Biletix'te satılan Tiyatro oyunu Kayseri ve Niğde'deki İl Merkezlerindeki gösterimlerinin ardından Ürgüp'te de tiyatro severlerle buluşacak.

 

Ürgüp Belediyesinin de lojistik olarak destek verdiği tiyatro gösterisine yoğun ilgi gösterileceği bekleniyor.

 

Biletix'ten bilet almak için:

 

Oyunun Konusu:

 

“Birbirlerinden siyahla beyaz kadar farklı olan  Canan ile Memduh'un birbirlerine fayda sağlamak amacıyla girecekleri sözde ilişkiyi anlatan komik ama gerçekçi bir oyundur Aşk-ı Memduh. Memduh, karısı tarafından henüz terk edilmiş oldukça hassas bir erkek, Canan ise yalnız ama güçlü bir modern çağ kadınıdır. Bu oyuna Canan'ın histerik annesi ile "sözde" bir aşk doktoru da dahil olunca her şey çığrından çıkar.

Usta oyuncuların rol aldığı oyunda Dr. Aşkın Sevgiseli karakteri ile seyirciyle interaktif diyaloglar kuran Erhan Yazıcıoğlu, Trump tiplemesi ile ilgi çekerken, Memduh karakterini Volkan Severcan, Canan karakterini Melda Gür, Canan'ın annesi Münevver karakterini Gamze Gözalan canlandırıyor. Küresel kültür üzerine eleştirilerde de bulunulan oyunda, başarılı yönetmen Bora Severcan bu seferde ilişkiler üzerine konuşturduğu mizah anlayışıyla izleyenleri kahkahaya boğuyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.