MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aşk ve Mavi'de ilk Bölümüne Ürgüp'de Başka İzlendi

KÜLTÜR-SANAT 07.11.2016 - 17:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aşk ve Mavi'de ilk Bölümüne Ürgüp'de Başka İzlendi

ATV'nin yeni yayınlanmaya başlayan iddialı dizisi bölgemizde çekimleri yapılan Aşk ve Mavi'nin galası Ürgüp Dinler Otelde yapıldı.
ATV'nin yeni yayınlanmaya başlayan iddialı dizisi bölgemizde çekimleri yapılan Aşk ve Mavi'nin galası Ürgüp Dinler Otelde yapıldı.     ATV'nin aşkı yaşayan herkesin kalbine dokunacak yeni dizisi "Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere" ilk bölümüyle ekrana damga vurdu. Oyuncular ve dizi ekibi, dizinin ilk bölümünü çekimlerin gerçekleştirildiği Kapadokya Ürgüp'te Dinler Otelde birlikte izledi. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Arslan'ın oturduğu, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı dizinin başrollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı paylaşıyor.     Kadrosunda, Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi duayen isimlerin yanı sıra Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Merve Erdoğan, Alayça Öztürk, Yıldız Ustabaş ve Gülderen Güler gibi yeni neslin başarılı isimlerinin de yer aldığı dizinin çekimleri en özel ve romantik bölgelerden biri olan Kapadokya'da devam ediyor.     Set ekibi ile beraber dizinin ilk bölümünü Kapadokya Ürgüp'de izleyen oyuncular, çok heyecanlı olduklarını ve 7'den 70'e herkesi ekran başına toplayacak bir projede yer almanın mutluluğunu dile getirdiler. Dizi, gençliği ceza evinde geçmiş, sevmeyi öğrenmeye fırsatı olmamış 'Ali' ve hiç kimseyi sevmeyen 'Mavi'nin hikayesini konu ediniyor. atv Genel Müdürü Metin Ergen ve atv üst düzey yöneticilerinin de katıldığı ilk bölüm izleme gecesine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, Nevşehir üst düzey bürokratları ve daha bir çok ünlü isim katıldı.  
ATV'nin yeni yayınlanmaya başlayan iddialı dizisi bölgemizde çekimleri yapılan Aşk ve Mavi'nin galası Ürgüp Dinler Otelde yapıldı.

ATV'nin yeni yayınlanmaya başlayan iddialı dizisi bölgemizde çekimleri yapılan Aşk ve Mavi'nin galası Ürgüp Dinler Otelde yapıldı.

 

 

ATV'nin aşkı yaşayan herkesin kalbine dokunacak yeni dizisi "Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere" ilk bölümüyle ekrana damga vurdu. Oyuncular ve dizi ekibi, dizinin ilk bölümünü çekimlerin gerçekleştirildiği Kapadokya Ürgüp'te Dinler Otelde birlikte izledi.



Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Arslan'ın oturduğu, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı dizinin başrollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı paylaşıyor.

 

 

Kadrosunda, Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi duayen isimlerin yanı sıra Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Merve Erdoğan, Alayça Öztürk, Yıldız Ustabaş ve Gülderen Güler gibi yeni neslin başarılı isimlerinin de yer aldığı dizinin çekimleri en özel ve romantik bölgelerden biri olan Kapadokya'da devam ediyor.

 

 

Set ekibi ile beraber dizinin ilk bölümünü Kapadokya Ürgüp'de izleyen oyuncular, çok heyecanlı olduklarını ve 7'den 70'e herkesi ekran başına toplayacak bir projede yer almanın mutluluğunu dile getirdiler. Dizi, gençliği ceza evinde geçmiş, sevmeyi öğrenmeye fırsatı olmamış 'Ali' ve hiç kimseyi sevmeyen 'Mavi'nin hikayesini konu ediniyor. atv Genel Müdürü Metin Ergen ve atv üst düzey yöneticilerinin de katıldığı ilk bölüm izleme gecesine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, Nevşehir üst düzey bürokratları ve daha bir çok ünlü isim katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.