MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Asker Adayları Kaymaklı Belediye Başkanı Elma'yı Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 12.07.2018 - 22:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Asker Adayları Kaymaklı Belediye Başkanı Elma'yı Ziyaret Etti

1998/3 asker adayları, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.
  Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin emanetçileri olan Mehmetçikler, Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.   Ziyarette asker adaylarıyla yakından ilgilenen Başkan Elma; "Bizler biliyoruz ki sizler, bu vatanının bölünmez bütünlüğü için vatanımızın korunması ve bayrağımızın yere inmemesi için her türlü fedakârlığı yapmak suretiyle severek ve isteyerek gönülden Peygamber ocağına gitmek için talip oluyorsunuz. Türk milletine has bir duygudur. Allah'tan temennimiz görevinizi hakkıyla tamamlayıp, ailelerinize kavuşursunuz" diye konuştu. Asker adayları ise Başkan Elma’ya teşekkür ettiler.
1998/3 asker adayları, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.

 

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin emanetçileri olan Mehmetçikler, Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.

 

Ziyarette asker adaylarıyla yakından ilgilenen Başkan Elma; "Bizler biliyoruz ki sizler, bu vatanının bölünmez bütünlüğü için vatanımızın korunması ve bayrağımızın yere inmemesi için her türlü fedakârlığı yapmak suretiyle severek ve isteyerek gönülden Peygamber ocağına gitmek için talip oluyorsunuz. Türk milletine has bir duygudur. Allah'tan temennimiz görevinizi hakkıyla tamamlayıp, ailelerinize kavuşursunuz" diye konuştu. Asker adayları ise Başkan Elma’ya teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.