MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ASKF Başkanı Avcı, ‘Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz’

SPOR 18.10.2019 - 10:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

ASKF Başkanı Avcı, ‘Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz’

2019-2020 1. Amatör kümede guruplar ve müsabaka tarihleri belirlendi. 19 Ekim 2019 günü oynanacak müsabakalar ile sezona başlayacak.
  NEVŞEHİR(MHA) 2019-2020 1. Amatör kümede guruplar ve müsabaka tarihleri belirlendi. 19 Ekim 2019 günü oynanacak müsabakalar ile sezona başlayacak.   ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca 1. Amatör kümede mücadele edecek ekiplere ve maçlarda görev alacak, hakem, gözlemci ve kulüp yönetimlerine başarılar temennisinde bulundular.   1.Amatör Küme futbol liginde A Grubunda; Derinkuyugücü, Göre Spor, Kapadokya Nevşehir Spor, Kaymaklı Belediye Spor, Suvermez Kale Spor ve Yazıhüyük Spor mücadele ederken, B Grubunda ise; Gülşehir Belediyesi Gençlik Spor, Kapadokya Avanos Spor, Kozaklı Spor, Nevşehir 1969 Gençlik Spor, Nevşehir Eğitim Gençlik Spor, Ortahisar Göreme Belediye Spor, Telekom Spor ve Ürgüp Spor mücadele edecekler.
2019-2020 1. Amatör kümede guruplar ve müsabaka tarihleri belirlendi. 19 Ekim 2019 günü oynanacak müsabakalar ile sezona başlayacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) 2019-2020 1. Amatör kümede guruplar ve müsabaka tarihleri belirlendi. 19 Ekim 2019 günü oynanacak müsabakalar ile sezona başlayacak.

 


ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca 1. Amatör kümede mücadele edecek ekiplere ve maçlarda görev alacak, hakem, gözlemci ve kulüp yönetimlerine başarılar temennisinde bulundular.

 


1.Amatör Küme futbol liginde A Grubunda; Derinkuyugücü, Göre Spor, Kapadokya Nevşehir Spor, Kaymaklı Belediye Spor, Suvermez Kale Spor ve Yazıhüyük Spor mücadele ederken, B Grubunda ise; Gülşehir Belediyesi Gençlik Spor, Kapadokya Avanos Spor, Kozaklı Spor, Nevşehir 1969 Gençlik Spor, Nevşehir Eğitim Gençlik Spor, Ortahisar Göreme Belediye Spor, Telekom Spor ve Ürgüp Spor mücadele edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.