Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, Öğretmenler gününü kutladı

SPOR 23.11.2019 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, Öğretmenler gününü kutladı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı açıklama yaparak 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.
  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı açıklama yaparak 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Avcı açıklamasında “İnsanımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştiren ve geleceğimizi büyük bir özveriyle inşa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bu mukaddes görevi ifa eden fedakar öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum. Medeniyetimiz, tarihin her döneminde öğretmenlerine en yüksek değeri vermiş; onların kıymetinin her şeyin üstünde olduğunu öğütlemiş bir gelenekten beslenmektedir. Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır. Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir. İnsan yetiştirmeyi, aynı zamanda bir medeniyet inşasından farksız gören şuurla bizlere ve yarının sahiplerine müreffeh istikbalin kapılarını aralatacak yegâne anahtar öğretmenlerimizin elindedir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor; terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı açıklama yaparak 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

 

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı açıklama yaparak 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Avcı açıklamasında “İnsanımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştiren ve geleceğimizi büyük bir özveriyle inşa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bu mukaddes görevi ifa eden fedakar öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum.


Medeniyetimiz, tarihin her döneminde öğretmenlerine en yüksek değeri vermiş; onların kıymetinin her şeyin üstünde olduğunu öğütlemiş bir gelenekten beslenmektedir. Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır. Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.


İnsan yetiştirmeyi, aynı zamanda bir medeniyet inşasından farksız gören şuurla bizlere ve yarının sahiplerine müreffeh istikbalin kapılarını aralatacak yegâne anahtar öğretmenlerimizin elindedir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor; terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.