Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aşkınan koşan yorulmaz imiş

BELEDİYELER 03.12.2020 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aşkınan koşan yorulmaz imiş

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamındaki çalışmalardan fırsat buldukça belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceliyor, esnaf ziyaretlerinde de bulunmayı sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamındaki çalışmalardan fırsat buldukça belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceliyor, esnaf ziyaretlerinde de bulunmayı sürdürüyor.     Ziyaretlerini belediyenin Facebook adresinden canlı olarak yayınlatan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya gezisi ve canlı yayını süresince onlarca yorum ve paylaşım iletiliyor.     Bunlar arasında ağırlıklı olarak "Başkanım hayırlı olsun Nevşehir'imize" ifadeleri yer alırken, yurdun dört bir yanından selam gönderenlerde, "Başkanım bizim buralara da bekleriz" diyenlerde oldukça fazla.     Ancak o yorumlar içerisinde bazı dikkat çeken yorumlarda yok değil. Örneğin Bursa'dan bir yorum paylaşan vatandaş "Bursa'ya da senin gibi başkan lazım" diyende var, Özkonak kasabasında kendisini görmek isteyende.     Aşkınan koşan yorulmaz imiş ifadelerinin de yer aldığı söz konusu yorumlarla beraber halkın çok büyük bir bölümünün Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın sık sık bu tür ziyaret ve incelemeleriyle halkın takdirini kazandığını açıkça ortaya koyuyor.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamındaki çalışmalardan fırsat buldukça belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceliyor, esnaf ziyaretlerinde de bulunmayı sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamındaki çalışmalardan fırsat buldukça belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceliyor, esnaf ziyaretlerinde de bulunmayı sürdürüyor.  

 

Ziyaretlerini belediyenin Facebook adresinden canlı olarak yayınlatan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya gezisi ve canlı yayını süresince onlarca yorum ve paylaşım iletiliyor.  

 

Bunlar arasında ağırlıklı olarak "Başkanım hayırlı olsun Nevşehir'imize" ifadeleri yer alırken, yurdun dört bir yanından selam gönderenlerde, "Başkanım bizim buralara da bekleriz" diyenlerde oldukça fazla.  

 

Ancak o yorumlar içerisinde bazı dikkat çeken yorumlarda yok değil. Örneğin Bursa'dan bir yorum paylaşan vatandaş "Bursa'ya da senin gibi başkan lazım" diyende var, Özkonak kasabasında kendisini görmek isteyende.  

 

Aşkınan koşan yorulmaz imiş ifadelerinin de yer aldığı söz konusu yorumlarla beraber halkın çok büyük bir bölümünün Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın sık sık bu tür ziyaret ve incelemeleriyle halkın takdirini kazandığını açıkça ortaya koyuyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.