MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Assolistler Sahneye En Son Çıkarmış

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2013 - 11:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Assolistler Sahneye En Son Çıkarmış

Ak Partide; İki dönem Göreme belediye başkanlığı yapan Mustafa Mızrak, Göre kasabasından Ali Kılıç, Hasan Mercan, Kaymaklı kasabasında Süt Birliği Başkanı Mehmet Turhan, Nar Kasabasında İl Sağlık Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Aydın Taşkın ve Uçhisar belediye başkan aday adaylarından Ahmet Taygurt gibi isimler öncelikle rakiplerini ölçüp tartmak istiyor. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisinde Merkezde Nevşehir Belediye Başkan adayı Serkan Sağlamer’in de yine önümüzdeki günlerde resmi aday adaylığı başvurusunu yapması bekleniyor. Milliyetçi Hareket Partisinde ise il başkanlığı aday adaylığı sürecini büyük bir titizlikle basından uzak yürütme gayretini sürdürüyor. O nedenle kimin Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olarak başvuruda bulunduğuna dair sağlıklı bir bilgi vermek deveye hendek atlatmaktan bile zor. 

Ak Partide; İki dönem Göreme belediye başkanlığı yapan Mustafa Mızrak, Göre kasabasından Ali Kılıç, Hasan Mercan, Kaymaklı kasabasında Süt Birliği Başkanı Mehmet Turhan, Nar Kasabasında İl Sağlık Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Aydın Taşkın ve Uçhisar belediye başkan aday adaylarından Ahmet Taygurt gibi isimler öncelikle rakiplerini ölçüp tartmak istiyor.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisinde Merkezde Nevşehir Belediye Başkan adayı Serkan Sağlamer’in de yine önümüzdeki günlerde resmi aday adaylığı başvurusunu yapması bekleniyor.

Milliyetçi Hareket Partisinde ise il başkanlığı aday adaylığı sürecini büyük bir titizlikle basından uzak yürütme gayretini sürdürüyor. O nedenle kimin Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olarak başvuruda bulunduğuna dair sağlıklı bir bilgi vermek deveye hendek atlatmaktan bile zor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.