MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ASÜ Rektörü Şahin, NEVÜ Rektörü Bağlı'yı Ziyaret Etti

EĞİTİM 26.07.2018 - 16:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ASÜ Rektörü Şahin, NEVÜ Rektörü Bağlı'yı Ziyaret Etti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.
  ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaretlerinde NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ertan Özensel, Prof. Dr. Erdoğan Çiçek ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ve Öğr. Gör. Abdulkadir Binici ile birlikte karşılayan Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerini makamında ağırladı.   Rektör Şahin’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Bağlı, iki üniversite arasında yürütülebilecek ortak çalışmalar ile ilgi görüşmelerde bulundu.
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

 

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaretlerinde NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ertan Özensel, Prof. Dr. Erdoğan Çiçek ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ve Öğr. Gör. Abdulkadir Binici ile birlikte karşılayan Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerini makamında ağırladı.

 

Rektör Şahin’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Bağlı, iki üniversite arasında yürütülebilecek ortak çalışmalar ile ilgi görüşmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.