Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atanmış Rektör Aktekin, Nevşehir’i neden umursamıyor

GÜNCEL 29.07.2021 - 09:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atanmış Rektör Aktekin, Nevşehir’i neden umursamıyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü görevine atama yoluyla gelen Rektör Prof. Semih Aktekin’in Nevşehir’de faaliyet gösteren pomza firmalarını ziyaret etmek yerine memleketinde pomza çalıştayı düzenledi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atama yoluyla gelen Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir’de faaliyet gösteren pomza firmalarını hiçe sayarak memleketi Bitlis’te Bitlis Eren Üniversitesi işbirliği ile Pomza ve Perlik Çalıştayı istişare toplantısına katıldı.   Şimdi Rektör Aktekin’e soruyoruz;   Nevşehir’de kaç pomza firması var hiç merak ettiniz mi? Nevşehir’de faaliyet gösteren pomza fabrikalarını hiç ziyaret ettiniz mi? Pomza üreticileri ile hiçbir araya geldiniz mi? Siz Nevşehir’in kalkınması için Rektör oldunuz Bitlis’in değil farkında mısınız?   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi atanmış rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in her seferinde Nevşehir’i hiçe sayarak kendi memleketi için bir şeyler yapmasına Nevşehir’de AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ne diyecek?   Bims Sanayicileri Derneği Başkanı Serhat Sonugelen, atanmış rektör Aktekin’in Nevşehir’de bulunan pomza faaliyetlerini hiçe sayması konusunda bir açıklama yapacak mı?
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü görevine atama yoluyla gelen Rektör Prof. Semih Aktekin’in Nevşehir’de faaliyet gösteren pomza firmalarını ziyaret etmek yerine memleketinde pomza çalıştayı düzenledi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atama yoluyla gelen Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir’de faaliyet gösteren pomza firmalarını hiçe sayarak memleketi Bitlis’te Bitlis Eren Üniversitesi işbirliği ile Pomza ve Perlik Çalıştayı istişare toplantısına katıldı.

 

Şimdi Rektör Aktekin’e soruyoruz;

 

Nevşehir’de kaç pomza firması var hiç merak ettiniz mi?

Nevşehir’de faaliyet gösteren pomza fabrikalarını hiç ziyaret ettiniz mi?

Pomza üreticileri ile hiçbir araya geldiniz mi?

Siz Nevşehir’in kalkınması için Rektör oldunuz Bitlis’in değil farkında mısınız?

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi atanmış rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in her seferinde Nevşehir’i hiçe sayarak kendi memleketi için bir şeyler yapmasına Nevşehir’de AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ne diyecek?

 

Bims Sanayicileri Derneği Başkanı Serhat Sonugelen, atanmış rektör Aktekin’in Nevşehir’de bulunan pomza faaliyetlerini hiçe sayması konusunda bir açıklama yapacak mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.