Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atatürk anıtında düzenlememi yapılacak?

NEVŞEHİR 28.08.2020 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atatürk anıtında düzenlememi yapılacak?

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediyesinin çalışmalarıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtının çevresi yeniden düzenlenmişti.
  NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediyesinin çalışmalarıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtının çevresi yeniden düzenlenmişti.     Yapılan çalışmayla yıllardır yıpranan anıt çevresindeki alan belediyenin çalışmasıyla onarılmıştı.     Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve İl Jandarma Alay Komutanı hükümet konağı önündeki alanda incelemelerde bulundu. Özellikle Atatürk anıtının bu kez yeni bir düzenlemeye tabi tutulacağı gözleniyor.  
Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediyesinin çalışmalarıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtının çevresi yeniden düzenlenmişti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediyesinin çalışmalarıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtının çevresi yeniden düzenlenmişti.  

 

Yapılan çalışmayla yıllardır yıpranan anıt çevresindeki alan belediyenin çalışmasıyla onarılmıştı.  

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve İl Jandarma Alay Komutanı hükümet konağı önündeki alanda incelemelerde bulundu. Özellikle Atatürk anıtının bu kez yeni bir düzenlemeye tabi tutulacağı gözleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.