Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerindeki otopark alanları ücretsiz

GÜNCEL 20.04.2019 - 17:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerindeki otopark alanları ücretsiz

Nevşehir’de Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait otopark alanları yeni bir düzenlemeye kadar 21 Nisan 2019 tarihinden itibaren ücretsiz olacak.
  Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Milli İrade Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan otopark alanları ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiği belirtildi. Bu kapsamda Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait otopark alanlarının sürücüler tarafından ücretsiz olarak kullanılabileceği açıklanırken bu alanlarda yapılacak düzenlemenin kısa sürede tamamlanacağı ve bu süre içerisinde otopark alanlarının sürücüler tarafından ücretsiz olarak kullanılabileceği vurgulandı.   Açıklamada şu ifadelere yer verildi:   “Nevşehir’imize yakışan bir düzenin sağlanması adına Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerinde belediyemize ait otopark alanları 21 Nisan 2019 tarihinden itibaren ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Vatandaşlarımızın otopark alanlarını sağlıklı bir şekilde kullanması adına yeni düzenleme tamamlanıp hayata geçilecektir. Bu süre zarfında değerli vatandaşlarımızdan, otopark alanlarını yayaları mağdur etmeyecek ve yaya geçitlerini engellemeyecek şekilde kullanmalarını rica ediyoruz.”
Nevşehir’de Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait otopark alanları yeni bir düzenlemeye kadar 21 Nisan 2019 tarihinden itibaren ücretsiz olacak.

 

Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Milli İrade Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan otopark alanları ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiği belirtildi. Bu kapsamda Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait otopark alanlarının sürücüler tarafından ücretsiz olarak kullanılabileceği açıklanırken bu alanlarda yapılacak düzenlemenin kısa sürede tamamlanacağı ve bu süre içerisinde otopark alanlarının sürücüler tarafından ücretsiz olarak kullanılabileceği vurgulandı.

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Nevşehir’imize yakışan bir düzenin sağlanması adına Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerinde belediyemize ait otopark alanları 21 Nisan 2019 tarihinden itibaren ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Vatandaşlarımızın otopark alanlarını sağlıklı bir şekilde kullanması adına yeni düzenleme tamamlanıp hayata geçilecektir. Bu süre zarfında değerli vatandaşlarımızdan, otopark alanlarını yayaları mağdur etmeyecek ve yaya geçitlerini engellemeyecek şekilde kullanmalarını rica ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.