Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atatürk Bulvarında Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor

NEVŞEHİR 18.10.2016 - 09:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Atatürk Bulvarında Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından şehir içi yollarının sıcak asfalta kavuşturulması amacıyla Atatürk Bulvarında başlattığı alt yapı çalışmalarında artık sona yaklaşılıyor.
  Nevşehir Belediyesi tarafından şehir içi yollarının sıcak asfalta kavuşturulması amacıyla Atatürk Bulvarında başlattığı alt yapı çalışmalarında artık sona yaklaşılıyor. Çağın son teknolojik malzemelerinin kullanılacağı çalışmaların ilk etabını oluşturan Atatürk Bulvarındaki içme suyu şebeke yenilemenin yanı sıra diğer kurumların alt yapı düzenlemeleri tamamlandı. Günümüzde modern şehirlerde de yoğun olarak kullanılan ve oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olan polietilen ve düktil boru ve buna uyumlu sistemlerin kullanıldığı içme suyu yenileme çalışmaları geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarında tamamlandı. Çeşitli kurumların alt yapıyı ilgilendiren düzenlemelerini de tamamlamalarının ardından kaldırım düzenlemeleri de tamamlanma aşamasına geldi. Bu çalışmaların hemen ardından Atatürk Bulvarında sıcak asfaltlama başlatılması planlanıyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından şehir içi yollarının sıcak asfalta kavuşturulması amacıyla Atatürk Bulvarında başlattığı alt yapı çalışmalarında artık sona yaklaşılıyor.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından şehir içi yollarının sıcak asfalta kavuşturulması amacıyla Atatürk Bulvarında başlattığı alt yapı çalışmalarında artık sona yaklaşılıyor. Çağın son teknolojik malzemelerinin kullanılacağı çalışmaların ilk etabını oluşturan Atatürk Bulvarındaki içme suyu şebeke yenilemenin yanı sıra diğer kurumların alt yapı düzenlemeleri tamamlandı.

Günümüzde modern şehirlerde de yoğun olarak kullanılan ve oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olan polietilen ve düktil boru ve buna uyumlu sistemlerin kullanıldığı içme suyu yenileme çalışmaları geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarında tamamlandı. Çeşitli kurumların alt yapıyı ilgilendiren düzenlemelerini de tamamlamalarının ardından kaldırım düzenlemeleri de tamamlanma aşamasına geldi.

Bu çalışmaların hemen ardından Atatürk Bulvarında sıcak asfaltlama başlatılması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.