Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Ünver'i Ziyaret Etti

GÜNCEL 22.03.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Özel İnsanların varlıklarının kendileri için bir bereket olduğunu belirterek “ Özel İnsanlarımız ile her zaman iç içe olmayı ,onlarla hemhal olmayı temel çalışma prensibi olarak değerlendirdik. Onların varlıkları bizim bereketimizdir.” Dedi.
  Atatürk Ortaokulu’nda oluşturulan Özel Eğitim Sınıfında eğitimlerini sürdüren öğrenciler, Okul Müdürü Murat Özen başkanlığında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.   Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hidayet Ünal ile Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri Bahtişen Taşçeker ve Meliha Solmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler asker selamı vererek sundukları küçük bir gösteri Belediye Başkanı Ünver’i duygulandırdı.   Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Ünver, her zaman karşılıksız ve saf duygularla seven Özel İnsanların hizmetinde bulunmayı, onlarla hemhal olmayı temel bir çalışma prensibi olarak ele aldığını dile getirdi. Ünver ‘ Onların sorunlarıyla ilgilenmek, onlarla konuşmak, onların yürekten gelen sevgilerini hissedebilmek beni çok ama çok mutlu ediyor. Zaten onların varlıkları bizim bereketimizdir. Tüm Özel İnsanlarımızı aynı eşit duygular içerisinde seviyor, daha rahat bir ortamda yaşamaları için elimizden tüm imkanlarımızla onların yanlarında olduğunu tekrar ifade etmek istiyorum” dedi.   Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfında eğitim gören 12 öğrenci, daha sonra yaptıkları bir tabloyu Belediye Başkanı Hasan Ünver’e takdim ettiler.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Özel İnsanların varlıklarının kendileri için bir bereket olduğunu belirterek “ Özel İnsanlarımız ile her zaman iç içe olmayı ,onlarla hemhal olmayı temel çalışma prensibi olarak değerlendirdik. Onların varlıkları bizim bereketimizdir.” Dedi.

 

Atatürk Ortaokulu’nda oluşturulan Özel Eğitim Sınıfında eğitimlerini sürdüren öğrenciler, Okul Müdürü Murat Özen başkanlığında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hidayet Ünal ile Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri Bahtişen Taşçeker ve Meliha Solmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler asker selamı vererek sundukları küçük bir gösteri Belediye Başkanı Ünver’i duygulandırdı.

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Ünver, her zaman karşılıksız ve saf duygularla seven Özel İnsanların hizmetinde bulunmayı, onlarla hemhal olmayı temel bir çalışma prensibi olarak ele aldığını dile getirdi. Ünver ‘ Onların sorunlarıyla ilgilenmek, onlarla konuşmak, onların yürekten gelen sevgilerini hissedebilmek beni çok ama çok mutlu ediyor. Zaten onların varlıkları bizim bereketimizdir. Tüm Özel İnsanlarımızı aynı eşit duygular içerisinde seviyor, daha rahat bir ortamda yaşamaları için elimizden tüm imkanlarımızla onların yanlarında olduğunu tekrar ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfında eğitim gören 12 öğrenci, daha sonra yaptıkları bir tabloyu Belediye Başkanı Hasan Ünver’e takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.