MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin 100. Yılı kutlanacak

İLÇELER 20.12.2019 - 10:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin 100. Yılı kutlanacak

Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş ilçesine gelişinin 100. Yıldönümü Hacıbektaş ilçesinde kutlanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş ilçesine gelişinin 100. Yıldönümü Hacıbektaş ilçesinde kutlanacak.   İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve HAYAD derneğinin de destekleriyle Hacıbektaş Belediyesinin organizasyonunda yapılacak etkinlikler Hacı Bektaş Kültür Merkezindeki programla başlayacak.   Kültür ve Turizm bakanlığı Hacıbektaş Semah ekibinin gösterisi ile başlayacak programda ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Caz orkestrası da mini bir konser sunacak. Kuvayi Milliye destanı isimli müzikol tiyatro gösteriminin ardından Anadolu aydınlanması ve Atatürk devrimlerinin düşünsel kökleri isimli bir de panel düzenlenecek.   22 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek programda Hacı Bektaş Veli Dergahı önünde, Kültür Merkezi salonunda ve Atatürk Evinde üç ayrı resim sergisi açılacak.
Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş ilçesine gelişinin 100. Yıldönümü Hacıbektaş ilçesinde kutlanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş ilçesine gelişinin 100. Yıldönümü Hacıbektaş ilçesinde kutlanacak.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve HAYAD derneğinin de destekleriyle Hacıbektaş Belediyesinin organizasyonunda yapılacak etkinlikler Hacı Bektaş Kültür Merkezindeki programla başlayacak.

 

Kültür ve Turizm bakanlığı Hacıbektaş Semah ekibinin gösterisi ile başlayacak programda ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Caz orkestrası da mini bir konser sunacak. Kuvayi Milliye destanı isimli müzikol tiyatro gösteriminin ardından Anadolu aydınlanması ve Atatürk devrimlerinin düşünsel kökleri isimli bir de panel düzenlenecek.

 

22 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek programda Hacı Bektaş Veli Dergahı önünde, Kültür Merkezi salonunda ve Atatürk Evinde üç ayrı resim sergisi açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.