MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateş, 'Allah bir kez daha Türk Milletine böyle günler göstermesin'

BELEDİYELER 14.07.2021 - 10:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ateş, 'Allah bir kez daha Türk Milletine böyle günler göstermesin'

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnetle andıklarını söyledi. 
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnetle andıklarını söyledi.    Yüce Allah’tan en büyük niyazının bir kez daha Türk Milletine böyle günler yaşatmaması olduğunu kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “FETÖ’cü hainler 15 Temmuz 2016’da, Milletin temsil yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve devletin temsil yeri olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi başta olmak üzere, tüm kurumlara saldırmışlar ve işgal girişiminde bulunmuşlardı. Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemeyen dış odakların elinde maşa olan bu hainlerin hedefi vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında huzurlu bir şekilde yaşayan milletimizin birlik ve beraberliği olmuştur. Bin yıldır bu toprakları vatan yapan asil milletimiz, Çanakkale’de, Dumlupınar’da kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile düşmana nasıl dur demişse o gecede aynı ruh ile teröristlere, vatan hainlerine ve onların ipini tutan düşmanlara karşı koymuştur. Yüce Allah bir daha milletimize böyle günler göstermesin. Darbe girişiminin önlenmesinde canlarını ortaya koyan Şehitlerimizi dua ve niyazla bir kez daha anarken, Gazilerimize bir kez daha minnetle yad ediyoruz” diye konuştu.   
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnetle andıklarını söyledi. 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnetle andıklarını söyledi. 

 

Yüce Allah’tan en büyük niyazının bir kez daha Türk Milletine böyle günler yaşatmaması olduğunu kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “FETÖ’cü hainler 15 Temmuz 2016’da, Milletin temsil yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve devletin temsil yeri olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi başta olmak üzere, tüm kurumlara saldırmışlar ve işgal girişiminde bulunmuşlardı. Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemeyen dış odakların elinde maşa olan bu hainlerin hedefi vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında huzurlu bir şekilde yaşayan milletimizin birlik ve beraberliği olmuştur. Bin yıldır bu toprakları vatan yapan asil milletimiz, Çanakkale’de, Dumlupınar’da kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile düşmana nasıl dur demişse o gecede aynı ruh ile teröristlere, vatan hainlerine ve onların ipini tutan düşmanlara karşı koymuştur. Yüce Allah bir daha milletimize böyle günler göstermesin. Darbe girişiminin önlenmesinde canlarını ortaya koyan Şehitlerimizi dua ve niyazla bir kez daha anarken, Gazilerimize bir kez daha minnetle yad ediyoruz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.