Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​Ateşok Deveci Göreme Belediye Başkanı Cingil’i Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 17:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​Ateşok Deveci Göreme Belediye Başkanı Cingil’i Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i ziyaret etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci seçim ziyaretlerine belediye başkanlarını ziyaret ederek devam ediyor. Ateşok, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunurken, Nevşehir’e hizmet etmek için bu göreve takip olduğunu kaydetti. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci’ye teşekkür ederken bir süre sohbet ettiler. 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci seçim ziyaretlerine belediye başkanlarını ziyaret ederek devam ediyor. Ateşok, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunurken, Nevşehir’e hizmet etmek için bu göreve takip olduğunu kaydetti.
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci’ye teşekkür ederken bir süre sohbet ettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.