Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateşok’tan AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığına Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2015 - 17:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ateşok’tan AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığına Ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Ateşok burada yaptığı açıklamada, temayül seçimlerinde ve seçim çalışmalarında kendilerine destek verdikleri için İlçe Başkanı Yusuf Koçak’a ve partililere teşekkür ederken seçim çalışmaları hakkında da çeşitli bilgiler verdi. AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci’ye teşekkür ederken kendilerine aday adaylığı yolunda başarılar dileğinde bulundu. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Ateşok burada yaptığı açıklamada, temayül seçimlerinde ve seçim çalışmalarında kendilerine destek verdikleri için İlçe Başkanı Yusuf Koçak’a ve partililere teşekkür ederken seçim çalışmaları hakkında da çeşitli bilgiler verdi.
AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci’ye teşekkür ederken kendilerine aday adaylığı yolunda başarılar dileğinde bulundu.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.