MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atık kitap toplama projesine tablet hediyesi

NEVŞEHİR 02.12.2021 - 13:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atık kitap toplama projesine tablet hediyesi

Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi atık kitap toplama projesine tablet hediye ederek destek oldu.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi atık kitap toplama projesine tablet hediye ederek destek oldu   Gülşehir Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi tarafından sürdürülen, proje sonunda en çok atık kitap getiren öğrenciye tablet hediye edilecek olan geri dönüşüm projesine, Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak öğrenciye verilecek olan tableti hediye ederek destek olundu.   Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Selman Develi, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Uçar ve Yüksekokul Sekreteri Sayım Çay, Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek,  Okul Müdürü Ahmet Doğan ve proje yürütücüsü Müdür Yardımcısı Ali Doğan’a projede verilmek üzere tableti takdim ettiler.    Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Selman Develi, "Günümüzde giderek artan çevre sorunlarına duyarlı, çevre ve doğaya saygılı gençler yetiştirmek hususunda yürüttüğünüz bu örnek projenize destek olmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz’’ dedi.    Okul müdürü Ahmet Doğan,  ziyaretten ve projeye verilen destekten ötürü Erdem Selman Develi’ye okul ve öğrencileri adına teşekkür etti.
Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi atık kitap toplama projesine tablet hediye ederek destek oldu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi atık kitap toplama projesine tablet hediye ederek destek oldu

 

Gülşehir Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi tarafından sürdürülen, proje sonunda en çok atık kitap getiren öğrenciye tablet hediye edilecek olan geri dönüşüm projesine, Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak öğrenciye verilecek olan tableti hediye ederek destek olundu.

 

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Selman Develi, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Uçar ve Yüksekokul Sekreteri Sayım Çay, Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek,  Okul Müdürü Ahmet Doğan ve proje yürütücüsü Müdür Yardımcısı Ali Doğan’a projede verilmek üzere tableti takdim ettiler. 

 

Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Selman Develi, "Günümüzde giderek artan çevre sorunlarına duyarlı, çevre ve doğaya saygılı gençler yetiştirmek hususunda yürüttüğünüz bu örnek projenize destek olmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz’’ dedi. 

 

Okul müdürü Ahmet Doğan,  ziyaretten ve projeye verilen destekten ötürü Erdem Selman Develi’ye okul ve öğrencileri adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.