Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atıklar ayrı toplanacak Nevşehir kazanacak

BELEDİYELER 18.04.2020 - 20:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atıklar ayrı toplanacak Nevşehir kazanacak

Daha temiz bir Nevşehir, temiz bir dünya ve yeni nesillere bırakılabilecek temiz bir gelecek için çalışmalarına aralıksız devam eden Nevşehir Belediyesi, mahallelere tüm atıkların kaynağında ayrışmasını sağlayan yeni geri dönüşüm konteynerleri yerleştirdi.
  Gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye bırakılması amacıyla başlatılan Sıfır Atık Projesi’ne katkılarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, vatandaşların kağıt, plastik ve cam materyaller ile evsel atıklarını farklı bölmelere atabilecekleri yeni dönüşüm konteynerlerini mahallelere yerleştirmeye başladı.   Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olarak alınan mavi ve gri renkteki 300 yeni geri dönüşüm konteynerinin tespit edilen noktalara yerleştirilmesi çalışmalarına AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte katılan Belediye Başkanı Rasim Arı, önümüzdeki aylarda sayıları daha da arttırılacak olan konteynerlerden mavi renkte olanına plastik, cam gibi ambalaj atıklarının gri olanına ise evsel atıkların atılacağını kaydetti.   Daha önce de şehrin çeşitli mahallelerine 150 adet geri dönüşüm konteynerleri yerleştirildiğini hatırlatan Arı, “Şehrimizi ve ülkemizi geleceğe yaşanabilir bir ortam oluşturarak taşımak adına geri dönüşüme büyük önem veriyor ve Nevşehir Belediyesi olarak ülkemizde ve tüm dünyada gerçekleştirilen sıfır atık projesine her türlü desteği veriyoruz. Mahallelerimize yerleştirdiğimiz geri dönüşüm konteynerleri ile atıkların kaynağında ayrıştırılmasını sağlayarak insanımıza ve şehrimize önemli bir hizmeti sunmuş olacağız” dedi.
Daha temiz bir Nevşehir, temiz bir dünya ve yeni nesillere bırakılabilecek temiz bir gelecek için çalışmalarına aralıksız devam eden Nevşehir Belediyesi, mahallelere tüm atıkların kaynağında ayrışmasını sağlayan yeni geri dönüşüm konteynerleri yerleştirdi.

 

Gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye bırakılması amacıyla başlatılan Sıfır Atık Projesi’ne katkılarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, vatandaşların kağıt, plastik ve cam materyaller ile evsel atıklarını farklı bölmelere atabilecekleri yeni dönüşüm konteynerlerini mahallelere yerleştirmeye başladı.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olarak alınan mavi ve gri renkteki 300 yeni geri dönüşüm konteynerinin tespit edilen noktalara yerleştirilmesi çalışmalarına AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte katılan Belediye Başkanı Rasim Arı, önümüzdeki aylarda sayıları daha da arttırılacak olan konteynerlerden mavi renkte olanına plastik, cam gibi ambalaj atıklarının gri olanına ise evsel atıkların atılacağını kaydetti.

 

Daha önce de şehrin çeşitli mahallelerine 150 adet geri dönüşüm konteynerleri yerleştirildiğini hatırlatan Arı, “Şehrimizi ve ülkemizi geleceğe yaşanabilir bir ortam oluşturarak taşımak adına geri dönüşüme büyük önem veriyor ve Nevşehir Belediyesi olarak ülkemizde ve tüm dünyada gerçekleştirilen sıfır atık projesine her türlü desteği veriyoruz. Mahallelerimize yerleştirdiğimiz geri dönüşüm konteynerleri ile atıkların kaynağında ayrıştırılmasını sağlayarak insanımıza ve şehrimize önemli bir hizmeti sunmuş olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.