Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atletizm Milli Takımında 4 Altınyıldızlı Öğrenci Türkiye’yi Temsil Edecek

EĞİTİM 01.06.2017 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Atletizm Milli Takımında 4 Altınyıldızlı Öğrenci Türkiye’yi Temsil Edecek

Altınyıldız Koleji Anadolu Liselerinde öğrenim gören 5 Milli Atletimiz, Uluslararası alanda Türkiye’yi temsil etme onurunu yaşayacak.
  Önce,3 Haziran 2017 Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak olan Balkan Yıldızlar Atletizm müsabakalarında Altınyıldiz Koleji öğrencilerinden Anıl Kalaycı, Erdem Öz, Murat Yalçınkaya ve Burhan Görüroğlu Türkiye’yi temsil edecekler. Temmuz ayında Dünya Liseler arası Atletizm Yarışlarında Altınyıldız Koleji Türkiye’yi temsil edecek. Yine Altınyıldız Kolejli Milli atlet Ömer Şen ise 2017Avrupa Şampiyonasında Türkiye ve Altınyıldız Koleji adına yarışacak. 2017 yılı içerisinde çok sayıda Türkiye derecesi kazanan ve şu anda Türkiye’nin ve Dünya Liseli Yıldızlar kategorilerinde en iyi dereceye sahip sporcular arasında yer alan Altınyıldızlılar; Türkiye’nin, Nevşehir’in ve Altınyıldız Koleji’nin milli gururu oldu. Atletizm Milli Takımı Antrenörü Resul Köstekçi, Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye, Lise Müdürü Özkan Kılınç’a yöneticilere ve öğretmenlere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Spor kariyerlerinde birçok başarıya ulaşan Köstekçi ve Altınyıldız Kolejli Milli Atletler, yeni hedeflerinin Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonluğu olduğunu belirtti.
Altınyıldız Koleji Anadolu Liselerinde öğrenim gören 5 Milli Atletimiz, Uluslararası alanda Türkiye’yi temsil etme onurunu yaşayacak.

 

Önce,3 Haziran 2017 Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak olan Balkan Yıldızlar Atletizm müsabakalarında Altınyıldiz Koleji öğrencilerinden Anıl Kalaycı, Erdem Öz, Murat Yalçınkaya ve Burhan Görüroğlu Türkiye’yi temsil edecekler. Temmuz ayında Dünya Liseler arası Atletizm Yarışlarında Altınyıldız Koleji Türkiye’yi temsil edecek.

Yine Altınyıldız Kolejli Milli atlet Ömer Şen ise 2017Avrupa Şampiyonasında Türkiye ve Altınyıldız Koleji adına yarışacak.

2017 yılı içerisinde çok sayıda Türkiye derecesi kazanan ve şu anda Türkiye’nin ve Dünya Liseli Yıldızlar kategorilerinde en iyi dereceye sahip sporcular arasında yer alan Altınyıldızlılar; Türkiye’nin, Nevşehir’in ve Altınyıldız Koleji’nin milli gururu oldu.

Atletizm Milli Takımı Antrenörü Resul Köstekçi, Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye, Lise Müdürü Özkan Kılınç’a yöneticilere ve öğretmenlere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Spor kariyerlerinde birçok başarıya ulaşan Köstekçi ve Altınyıldız Kolejli Milli Atletler, yeni hedeflerinin Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.