MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ATTDER Nevşehir,Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikleri Haftasını Kutladı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2015 - 11:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ATTDER Nevşehir,Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikleri Haftasını Kutladı

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikleri haftası münasebetiyle ATTDER İl Yönetimi 112 istasyonlarını ziyaret ederek 112 çalışanlarına karanfil dağıttı.  Ziyaretleri esnasında 112 çalışanlarının haftasını kutlayan ATTDER İl Başkanı Süleyman Gökşin “Zaman hep birlikte hareket ederek sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirme zamanı. Bizler dün olduğu gibi yeni dönemde de canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Kurtarılacak hayatlar adına hepinize teşekkür ederim. Acil tıp teknisyenleri  ve teknikerleri haftamız kutlu olsun..” dedi 112 çalışanlarının bir çoğu da  ilk defa amacı gerçekten hizmet olan bir sivil toplum kuruluşunun  günlerini kutladığını ifade ederek ATTDER Nevşehir yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.  

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikleri haftası münasebetiyle ATTDER İl Yönetimi 112 istasyonlarını ziyaret ederek 112 çalışanlarına karanfil dağıttı. 

Ziyaretleri esnasında 112 çalışanlarının haftasını kutlayan ATTDER İl Başkanı Süleyman Gökşin “Zaman hep birlikte hareket ederek sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirme zamanı. Bizler dün olduğu gibi yeni dönemde de canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Kurtarılacak hayatlar adına hepinize teşekkür ederim. Acil tıp teknisyenleri  ve teknikerleri haftamız kutlu olsun..” dedi

112 çalışanlarının bir çoğu da  ilk defa amacı gerçekten hizmet olan bir sivil toplum kuruluşunun  günlerini kutladığını ifade ederek ATTDER Nevşehir yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.