Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ATV Turları Kapadokya’yı Adeta Yok Ediyor

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2015 - 16:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ATV Turları Kapadokya’yı Adeta Yok Ediyor

Kapadokya bölgesinde, peribacaları ve vadiler arasında motorlu araçlarla dolaşan turistlere Nevşehirli çevreciler, araçlarla peribacalarına zarar verdikleri gerekçesiyle yetkilileri göreve davet etti. Kapadokya Bölgesinde turistlik amaçlı da olsa motorlu araçlarla vadi içlerinde ve peribacaları arasında dolaşılmaması gerektiğini söyleyen vatandaşlar ayrıca her önüne geçenin ATV araçları ile hizmet vermesinin önüne geçilmesini belirttiler. Konuyla ilgili olarak görüşlerini almış olduğumuz vatandaşlar böylesine bir doğa güzelliği Avrupa ülkelerinde olmuş olsa bırakın ATV turlarını bisiklet ile bile tur düzenlemezler. Ancak Kapadokya bölgesinde ise işi bilenlerde bilmeyenlerde ATV turları düzenliyorlar. Yetkililerin bu konuya biran önce el atması gerekiyor. Nevşehir’de yetkililer bu konuya el atmazlar ise Kapadokya Bölgemiz adeta yok olmaya mahkum olacak diye görüş belirttiler. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.coım haber sitesi olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz. Her önüne geçen kişi sırf para kazanmak uğruna açmış olduğu ATV turları ile bölgemize zarar verenlerin önüne geçmeye davet ediyoruz.   
Kapadokya bölgesinde, peribacaları ve vadiler arasında motorlu araçlarla dolaşan turistlere Nevşehirli çevreciler, araçlarla peribacalarına zarar verdikleri gerekçesiyle yetkilileri göreve davet etti.
Kapadokya Bölgesinde turistlik amaçlı da olsa motorlu araçlarla vadi içlerinde ve peribacaları arasında dolaşılmaması gerektiğini söyleyen vatandaşlar ayrıca her önüne geçenin ATV araçları ile hizmet vermesinin önüne geçilmesini belirttiler. Konuyla ilgili olarak görüşlerini almış olduğumuz vatandaşlar böylesine bir doğa güzelliği Avrupa ülkelerinde olmuş olsa bırakın ATV turlarını bisiklet ile bile tur düzenlemezler. Ancak Kapadokya bölgesinde ise işi bilenlerde bilmeyenlerde ATV turları düzenliyorlar. Yetkililerin bu konuya biran önce el atması gerekiyor. Nevşehir’de yetkililer bu konuya el atmazlar ise Kapadokya Bölgemiz adeta yok olmaya mahkum olacak diye görüş belirttiler.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.coım haber sitesi olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz. Her önüne geçen kişi sırf para kazanmak uğruna açmış olduğu ATV turları ile bölgemize zarar verenlerin önüne geçmeye davet ediyoruz. 





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.