Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Ahmet Ergün Ortaokul öğrencileri trafikte farkındalık yarattı

İLÇELER 06.02.2019 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Ahmet Ergün Ortaokul öğrencileri trafikte farkındalık yarattı

Avanos Ahmet Ergün Ortaokul öğrencileri trafikte farkındalık yaratmak amacıyla ilçede yaya geçi hakları ile ilgili çalışma yaptı.
  Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu öğrencileri trafikte farkındalık yaratmak amacıyla Okul Müdürü Fatma Yıldız Yaman öncülüğünde sürücüleri uyarırken yaya geçiş üstünlüğü hakkında da araç sürücülerine bilgiler verdi.  Ahmet Ergün Ortaokulu öğrencileri hazırlamış oldukları dövizler ile kısa bir yürüyüş düzenlerken çevredeki vatandaşlarında öğrencilere destek vermesi dikkatlerden kaçmadı.   Öğrenciler burada yaptıkları açıklamada, “Sayın sürücüler! Trafik ışıkları bulunmayan şehir içi ve şehir dışı yollarda yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlayınız. Yaya geçitlerinden geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını veriniz” dediler.
Avanos Ahmet Ergün Ortaokul öğrencileri trafikte farkındalık yaratmak amacıyla ilçede yaya geçi hakları ile ilgili çalışma yaptı.

 

Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu öğrencileri trafikte farkındalık yaratmak amacıyla Okul Müdürü Fatma Yıldız Yaman öncülüğünde sürücüleri uyarırken yaya geçiş üstünlüğü hakkında da araç sürücülerine bilgiler verdi.  Ahmet Ergün Ortaokulu öğrencileri hazırlamış oldukları dövizler ile kısa bir yürüyüş düzenlerken çevredeki vatandaşlarında öğrencilere destek vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Öğrenciler burada yaptıkları açıklamada, “Sayın sürücüler! Trafik ışıkları bulunmayan şehir içi ve şehir dışı yollarda yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlayınız. Yaya geçitlerinden geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını veriniz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.