Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş görevine başladı

SİYASET 04.04.2019 - 16:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş görevine başladı

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Avanos Belediye Başkanı seçilen Celal Alper İbaş, görevi eski Başkan İsmet İnce’den devraldı.
  Devir teslim töreni öncesinde Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma merasimi yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, “Bugün itibarıyla parti rozetimi çıkartmış bulunuyorum ve bize oy versin vermesin bütün Avanoslu hemşerilerimizin başkanı olacağım. Ayrıca bir süredir sağlık problemleri nedeniyle hasta yatan bir partilimizi bugün kaybettik merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi. Daha sonra Belediyedeki devir teslim törenine geçildi. Avanos Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen devir teslim törenine eski ve yeni dönem meclis üyeleri, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Avanos İlçe Başkanı Mehmet Kızılöz, parti kadın kolları ve gençlik kolları, parti üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş da katıldı. Eski Başkan İsmet İnce, “Bu bir bayrak yarışıdır, biz bugüne kadar bize verilen emaneti layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Devraldığımız görevi bugün Celal Alper İbaş kardeşime devir ediyorum, bundan sonraki başkanlık görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Celal Alper İbaş, İsmet İnce’ye 5 yıllık hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek, görevi Cumhuriyet Halk Partili Belediyeden yine Cumhuriyet Halk Partisi olarak devir alıyoruz. Seçim çalışmaları sürecinde de söylediğimiz gibi belediyemizin yarım kalan işlerini tamamlayacağız ve devam ettireceğiz. Bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Aldığımız bu emaneti namusumuz gibi görüyoruz ve o şekilde de koruyacağız dedi. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş bugünden itibaren tüm Avanos’un belediye başkanı olacağını ifade etti. Başkan şunları kaydetti “Bize oy versin veya vermesin herkese bu belediyenin kapısını her zaman açık bulacaktır” diye konuştu. Eski Başkan İsmet İnce, kendisinden önceki belediye başkanınından görevi devralırken kendisine teslim edilen belediye mührünü ve tarihi olduğu söylenen çini vazoyu yeni Başkan Celal Alper İbaş’a teslim ettikten sonra belediye birimlerinin faaliyet raporlarını içeren dosyayı takdim etti. Eski Başkan İsmet İnce daha sonra belediye personeli ile vedalaşarak kurumdan ayrıldı.
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Avanos Belediye Başkanı seçilen Celal Alper İbaş, görevi eski Başkan İsmet İnce’den devraldı.

 

Devir teslim töreni öncesinde Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma merasimi yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, “Bugün itibarıyla parti rozetimi çıkartmış bulunuyorum ve bize oy versin vermesin bütün Avanoslu hemşerilerimizin başkanı olacağım. Ayrıca bir süredir sağlık problemleri nedeniyle hasta yatan bir partilimizi bugün kaybettik merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi. Daha sonra Belediyedeki devir teslim törenine geçildi.

Avanos Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen devir teslim törenine eski ve yeni dönem meclis üyeleri, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Avanos İlçe Başkanı Mehmet Kızılöz, parti kadın kolları ve gençlik kolları, parti üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş da katıldı.

Eski Başkan İsmet İnce, “Bu bir bayrak yarışıdır, biz bugüne kadar bize verilen emaneti layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Devraldığımız görevi bugün Celal Alper İbaş kardeşime devir ediyorum, bundan sonraki başkanlık görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Celal Alper İbaş, İsmet İnce’ye 5 yıllık hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek, görevi Cumhuriyet Halk Partili Belediyeden yine Cumhuriyet Halk Partisi olarak devir alıyoruz. Seçim çalışmaları sürecinde de söylediğimiz gibi belediyemizin yarım kalan işlerini tamamlayacağız ve devam ettireceğiz. Bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Aldığımız bu emaneti namusumuz gibi görüyoruz ve o şekilde de koruyacağız dedi.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş bugünden itibaren tüm Avanos’un belediye başkanı olacağını ifade etti. Başkan şunları kaydetti “Bize oy versin veya vermesin herkese bu belediyenin kapısını her zaman açık bulacaktır” diye konuştu.

Eski Başkan İsmet İnce, kendisinden önceki belediye başkanınından görevi devralırken kendisine teslim edilen belediye mührünü ve tarihi olduğu söylenen çini vazoyu yeni Başkan Celal Alper İbaş’a teslim ettikten sonra belediye birimlerinin faaliyet raporlarını içeren dosyayı takdim etti. Eski Başkan İsmet İnce daha sonra belediye personeli ile vedalaşarak kurumdan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.