Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediye Başkanı İbaş uyardı

İLÇELER 30.03.2020 - 10:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Belediye Başkanı İbaş uyardı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, halkı mesire alanlarında spor, yürüyüş veya piknik yapmanın yasak olduğunu dile getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, halkı mesire alanlarında spor, yürüyüş veya piknik yapmanın yasak olduğunu dile getirdi.   Korona Virüs önlemleri kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir’in en önemli sayfiye merkezi olan Avanos ilçesinde de söz konusu faaliyetlerin hafta sonundan itibaren yasaklandığına dikkat çeken Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, söz konusu tedbirlerin ilçelerin durumuna göre hafta içine de yaygınlaştırılabileceğine dikkat çekti.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, halkı mesire alanlarında spor, yürüyüş veya piknik yapmanın yasak olduğunu dile getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, halkı mesire alanlarında spor, yürüyüş veya piknik yapmanın yasak olduğunu dile getirdi.

 

Korona Virüs önlemleri kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir’in en önemli sayfiye merkezi olan Avanos ilçesinde de söz konusu faaliyetlerin hafta sonundan itibaren yasaklandığına dikkat çeken Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, söz konusu tedbirlerin ilçelerin durumuna göre hafta içine de yaygınlaştırılabileceğine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.